Prijava

Vaša prijava

Igor Mostarlić okupio respektabilnu družinu za ovogodišnju Kutiju šibica


Igor Mostarlić okupio respektabilnu družinu za ovogodišnju Kutiju šibica

Najcjenjeniji malonogometni turnir u Hrvata ove se godine igra po 48. puta. Posljednjih petnaestak godina nezaobilazan sudionik je i legenda turopoljskog nogometa Igor Mostarlić, koji se može pohvaliti i kako je bio osvajač turnira. Za ovu je godinu Mostarlić okupio zanimljivu ekipu sastavljenu ud ponajboljih igrača Turopolja pojačanih malonogometašima Gimke, koji će nastupati pod imenom VG 10 Antunović Group.

Uz Mostarlića ekipu još čine Ožvald, Dvorneković, Čirjak, Duvančić, Mataja, Koturović i drugi, koji prvo predstavljanje pred zagrebačkom publikom imaju sutra od 10,50 kada će im se suprotstaviti Goodffelas.

-S obzirom na to kakvu smo ekipu sastavili realno je očekivati završnicu. Zna se što se pod time misli; Štefanje želimo dočekati u dvorani, a dalje tko zna. Vjerujem da imamo snagu za to- kazao je Mostarlić, koji se zahvalio i svim sponzorima koji su ih potpomogli kako bi mogli zaigrati na ovogodišnjoj Kutiji šibica.

-Prvenstveno se zahvaljujem brojnim goričkim sponzorima koji su prepoznali ovu priču; Antunović Groupi, TAXI Bračiću, Standy Elektru, CB Absolute, Gorenc transportima, Staklo Matiću, CB Baji, Laseru i Matičeviću. Upravo zbog njih trebamo težiti napraviti što bolji rezultat- zaključio je Mostarlić.

  • mali nogomet
  • Igor Mostarlić
  • kutija sibica