Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kupa predvođena Josipom Brajkovićem i Dubravkom Kuševićem do senzacije na Lucijskom turniru


FOTO: Kupa predvođena Josipom Brajkovićem i Dubravkom Kuševićem do senzacije na Lucijskom turniru

Lijepu i nesvakidašnju priču ispisali su sinoć nogometaši Kupe koji su se u konkurenciji 18 klubova Nogometnog saveza Velike Gorice okitili naslovom pobjednika Lucijskog malonogometnog turnira.

Njihov trijumf vredniji je time, jer Kupa je član Druge županijske lige (sedmi rang natjecanja, op.a) i u konkurenciji odreda bolje rangiranih klubova otišli su do kraja. Sasvim zasluženo, jer u pet odigranih utakmica ostvarili su četiri pobjede i remi uz gol razliku 10:0. Iza njih smjestili su se Polet koji je zauzeo drugo mjesto, dok su nogometaši Gradića bili treći.

-Ponekad treba imati i sreće. Zaslužili smo ovo, jer ovi dečki nogomet igraju iz svoga gušta i ovo im je najveća nagrada koju su mogli dobiti- rekao nam je voditelj i trener momčadi Josip Kraljević, koji nije mogao sakriti suze nakon pobjede u posljednjem susretu protiv Gradića (3:0), dok su mu igrači dolazili u zagrljaj.

Igru Kupe vodio je sjajni Josip Brajković koji je proglašen za najboljeg igrača turnira, dok je njegov kolega Dubravko Kušević proglašen najboljim vratarem turnira. Među njih se ugurao Mario Stuparić iz Poleta, koji je bio najbolji strijelac.

Lucijski malonogometni turnir odigran je u organizaciji Zajednice športskih udruga i saveza Grada Velike Gorice i Nogometnog saveza Velike Gorice, koji su se na ovaj način uključili u obilježavanje Dana Grada, koji se slavi na blagdan Svete Lucije, 13. prosinca.

REZULTATI
ČETVRTFINALA: HNK Gorica – NK Polet 0:2, NK Kupa – NK Vatrogasac 3:0, NK Gradići – NK Kurilovec 1:1 (5:4- 7m)
ZAVRŠNICA: NK Kupa – NK Polet 0:0, NK Polet –NK Gradići 1:0, NK Kupa – NK Gradići 3:0
KONAČNI POREDAK: 1. NK Kupa, 2. NK Polet, 3. NK Gradići

  • mali nogomet
  • NSVG
  • Lucijski malonogometni turnir
  • NK Kupa
  • ZŠUGVG

    Večer matematike