Prijava

Vaša prijava

Višegodišnji san postao stvarnost- Otvoren Gradski bazen


Višegodišnji san postao stvarnost- Otvoren Gradski bazen

Ono što se u Velikoj Gorici čekalo gotovo tri desetljeća danas je napokon ugledalo svjetlo dana. Gradski zatvoreni bazen otvorio je svoja vrata, čast da ga otvori pripala je predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

-Veliko mi je zadovoljstvo biti među vama na otvorenju ovog objekta za koji vjerujem da će vam donijeti puno lijepih trenutaka. Zahvaljujući ovoj investiciji Velikogoričani više neće morati ići na zagrebačke bazene. Ovime svojoj djeci omogućujete bolji i pravilniji razvoj, a omogućujete i razvoj vodenih sportova- kazala je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Ukupna vrijednost investicije, čije je izgradnja trajala 19 mjeseci bila je 39,5 milijuna kuna i u potpunosti je financirana iz gradskog proračuna.

-Sada imamo dva zatvorena bazena i u očekivanju smo izgradnje vanjskog bazena. Velika Gorica ovime nije dobila samo bazenski kompleks, nego je to školsko- rekreativni bazen koji će služiti našim sugrađanima, djeci, ali i sportašima, jer vodeni sportovi od sada se mogu konzumirati i u Velikoj Gorici- istaknuo je gradonačelnik Dražen Barišić.

Uz sinkronizirane plivačice koje su svojim nastupima uveličale svečano otvorenje, čast da prvi uskoče u vodu imali su gorički osnovnoškolci, dok za sve posjetitelje bazen svoja vrata otvara sutra od 6 sati.

  • Gradski bazen
  • Gradonačelnik Dražen Barišić
  • Kolinda Grabar Kitarović

    Moj Božić

    Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike