Prijava

Vaša prijava

Karlo Igor Majić: Timski uspjeh uvijek je najbitniji


Karlo Igor Majić: Timski uspjeh uvijek je najbitniji

Najbolji strijelac ovogodišnjeg izdanja HVIDR-inog malonogometnog turnira s osam postignutih zgoditaka bio je Karlo Igor Majić koji je branio boje Pizzerije Viva. Majić je trenutno član Fortune Düsseldorf i zimsku je pauzu iskoristio za nastup na goričkom turniru.

-Sam turnir je bio ok, a ja uvijek volim igrati na domaćem terenu i pred domaćom publikom. Mislim da boljeg načina između pauze od igranja nogometa s društvom nema- kazao je Majić, čija je momčad zaustavljena u četvrtfinalu od Alpas teama CB Barbara, pri čemu su prokockali vodstvo od 2:0.

-Timski uspjeh je uvijek najbitniji, no ovo je turnir. Kada ispadneš na penale, to je samo puka sreća. Nadam se kako ćemo dogodine imati više sreće- zaključio je Majić, koji se nada kako će na proljeće otići u novu sredinu, gdje će dobiti više prilike za igru.

Uz Majića nagrađeni pojedinci u seniorskom dijelu turnira bili su vratar Andrija Budimir te igrač Darko Duvnjak, dok je nagrađena trojka kod seniora bila vratar Miroslav Fabija, strijelac Dario Skoko te igrač Nikola Smolčić. 

 

 

  • MNT HVIDRA 2019
  • Karlo Igor Majić