Prijava

Vaša prijava

Goran Guteša novi predsjednik Lukavca


Goran Guteša novi predsjednik Lukavca

Dražena Došena na čelu Nogometnog kluba Lukavec naslijedio je mladi i ambiciozni Goran Guteša, kojem je u lukavečki nogometni klub itekako privržen srcu. Odlučeno je tako na sinoćnjoj Skupštini kluba, koja je izabrala novu Upravu, za koju vjeruju kako će dati dodatni vjetar u leđa u daljnjem prosperitetu kluba.

U vremenima kada mnogi odbijaju takve dužnosti, Guteša čije je podrijetlo upravo iz Lukavca, odlučno je prihvatio dužnost predsjednika okupivši oko sebe istomišljenike za koje vjeruje kako će pripomoći u daljnjem razvoju kluba.

-Ja sam u Lukavcu doživio jako puno lijepih trenutaka. Pratio sam kao mlad brojne utakmice kluba, a kako je klub meni dao puno toga lijepoga, osjećam se dužnim da ja to vratim i njemu- na prvu će novi predsjednik Goran Guteša, kojega je u klubu dočekala sjajna atmosfera budući da je Lukavec trenutno prvoplasirani sastav Jedinstvene županijske lige.

-Nema razloga zašto bi mi odustali od prvoga mjesta. Sportski je u svakoj utakmici ići na pobjedu- nastavio je Guteša, koji je uvjeren kako će klub od sljedeće sezone igrati u četvrtoligaškom društvu.

Uz taj rezultatski cilj seniorske momčadi, klupski ciljevi su usmjereni i na daljnje omasovljenje omladinske škole, kao i na podizanje infrastrukturnih standarda.

Izabran je i novi Upravni odbor, kojeg uz novog predsjednika još čine; dopredsjednici Saša Markulin i Dražen Đurašin, tajnik Bojan Stanilović, blagajnik Zvonko Sedmak, te članovi Ivica Luter, Miroslav Pavišić, Borna Borković, Danijel Hrvačić, Stipa Šajnović i Goran Mitrović.  

 

 

 

 

 

  • nk lukavec
  • Goran Guteša