Prijava

Vaša prijava

Gorički karate reprezentativci na pripremama, a najmlađima u Nedelišću 11 medalja


Gorički karate reprezentativci na pripremama, a najmlađima u Nedelišću 11 medalja

Protekli tjedan bio je vrlo aktivan za karatiste Velike Gorice. Četiri reprezentativca; Dominik Kučan, Petar Orešković, Igor Vrban i Ines Grdenić prisustvovali su završnim pripremama u Daruvaru pred Europsko prvenstvo u Danskoj koje će se održati od 8. do 10. veljače za kadete, juniore i mlađe seniore.

-Ovaj zadnji ciklus do sada protječe jako dobro, jer su svi zdravi i bez ozljeda čime smo jako zadovoljni. Zadnji tjedan prije prvenstva odradit ćemo po klupskom planu i programu, nakon čega se 6. veljače putuje u Aalborg- kazao nam je trener Goran Živković.

Dok su reprezentativci su Daruvaru odrađivali posljednje treninge, oni najmlađi klupski natjecatelji u subotu su nastupili na međunarodnom turniru u Nedelišću koji je okupio 467 natjecatelja iz 51 kluba. U ukupnom poretku klubova Karate klub Velika Gorica zauzeo je peto mjesto s četiri zlata, tri srebra i četiri bronce.

Najuspješniji je bio Mihael Potočki koji je osvojio dva zlata, i to u kategorijama učenika do 34 kilograma i mlađih kadeta do 36 kilograma. Uz njega zlatno odličje osvojili su Luka Tačković i Katja Braica, koja je osvojila i brončano odličje. Srebrna odličja osvojili su; Matea Kordić, Mihael Vuković i Luka Tačković, dok su brončana odličja pripala Viti Hulini, Andri Vukiću te Emi Filković.

  • Karate
  • KK Velika Gorica