Prijava

Vaša prijava

Justin Mathieu i Ivano Čepo novi igrači HNK Gorice


Justin Mathieu i Ivano Čepo novi igrači HNK Gorice

Prometno je ovih dana u goričkom nogometnom prvoligašu. Nakon što je vratarsku konkurenciju pojačao Ivan Čović koji je već branio u prijateljskom susretu protiv HAŠK-a, HNK Gorica danas je predstavila nova dva igrača.

Novim igračem tako je postao nizozemski ofenzivac Justin Mathieu koji je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine i bit će u konkurenciji za momčad već od sljedećega kola, kada Goricu očekuje gostovanje na Poljudu kod Hajduka. Nekadašnji reprezentativac Nizozemske u uzrastu do 17 godina u novu sredinu dolazi iz redova nizozemskog drugoligaša SC Cambuura.

Uz Mathieua novim igračem je postao i 18-godišnji Ivano Čepo, koji je s momčadi bio od početka priprema, a s Goricom je potpisao ugovor do ljeta. Čepo je nogometni put započeo u rodnom Orebiću, a posljednjih godinu dana bio je član stobrečkog Primorca. U Gorici će igrati za juniorsku momčad, kojoj će pokušati pomoći da dođe do prve juniorske lige, a bit će i u konkurenciji za seniorsku momčad.

Inače, u Veliku Goricu je došao u suradnji s braćom Lukom i Juricom Vučkom, odnosno njihovom školom nogometa "Union", s kojom je HNK Gorica dogovorila dugoročnu suradnju.

-Luka i Jurica, bivši hrvatski reprezentativci, pomagat će Gorici u pronalasku mladih i talentiranih nogometaša s dalmatinskog područja, a dolazak Čepe prvi je korak u toj suradnji- poručili su iz HNK Gorice.

  • Nogomet
  • HNK Gorica