Prijava

Vaša prijava

Gorica traži iskupljenje za blijedo izdanje iz Koprivnice


Gorica traži iskupljenje za blijedo izdanje iz Koprivnice

Pred nogometašima Gorice sutra je prva domaća utakmica u 2019. godini nakon dva gostovanja na startu polusezone. Nakon sjajnog starta i pobjede na Rujevici nad Rijekom, uslijedilo je malo otrježnjenje, jer u Koprivnici su Goričani prošle subote pali bez ispaljenog metka, zbog čega će igrači u dvoboju s Interom tražiti iskupljenje.

-Moram pohvaliti naše navijače, jer jedino su oni bili na nivou u Koprivnici te smo im ostali dužni. Naša je zadaća i obaveza da ih sutra razveselimo s tri boda- rekao je u najavi susreta protiv Intera trener Sergej Jakirović, koji u sutrašnjem dvoboju ne može računati na usluge kartoniranih Muse, Jovičića i Marine.

-Imamo dva plana, a bit će uspješan samo ako mi pobijedimo- zaključio je Jakirović, uz kojega je pred novinare izašao i vratar Kristijana Kahlina, koji je u Koprivnici bio najsvjetlija točka u goričkim redovima.

-Što se utakmice tiče trebamo se postaviti kao da mi imamo 17, a oni 30 bodova i samo s takvim stavom možemo pobijediti. Mi imamo svoj stil igre i vjerujem da ćemo to sutra i pokazati te pobijediti- kazao je Kahlina.

Utakmica na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici igra se u 17,30 sati, a ulaz je slobodan, čime se i klub želi još jednom zahvaliti svim navijačima na podršci ove sezone.

  • Nogomet
  • 1 HNL
  • HNK Gorica
  • Kristijan Kahlina
  • Sergej Jakirović