Prijava

Vaša prijava

FOTO: Mraclin minimalno porazio obrezinsku Mladost


FOTO: Mraclin minimalno porazio obrezinsku Mladost

U prijateljskom susretu odigranom na Staroj grabi u Mraclinu istoimeni domaćin bio je uspješniji od Mladosti iz Obrezine s 2:1. Nakon prvog dijela u kojem su mreže mirovale, nastavak susreta donio je pogotke.

Gosti su poveli sjajnim zgoditkom Crepulje koji je iz kosa s tridesetak metara iz slobodnog udarca iznenadio domaćeg vratara Culovića. Izjednačenje Mraclinu donosi Dolibašić na asistenciju Jurića, koji je dobru partiju okrunio pobjedničkim zgoditkom u 90. minuti.

Lijep i topao dan izmamio je na Staru grabu pedesetak gledatelja, koji nisu bili razočaranim viđenim, jer utakmica je na trenutke mogla zadovoljiti prisutne, kao i trenere Marka Pancirova i Stivena Žitnika.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK MRACLIN – NK MLADOST (O) 2:1 (0:0)
STRIJELCI: 0:1 Crepulja (47), 1:1 J. Dolibašić (53), 2:1 Jurić (90)
NK MRACLIN: Dražić, Jakovljević, Ćevid, Cota, Đurašin, Petravić, Cvetnić, J. Dolibašić, Jurić, Čičak, Vrdoljak (još su igrali; Culović, A. Dolibašić, J. Domitrović, Onić). TRENER: Marko Pancirov
NK MLADOST (O): Hodak, Horvat, Jelić, Sabljak, Kuhar, M. Tadić, J. Tadić, Crepulja, Smajić, Jokić, F. Periša (još su igrali; P. Periša, Jurić, Trupčević, Havidić). TRENER: Stiven Žitnik 

 

 

 

 

 

 

  • Nogomet
  • Prijateljska utakmica
  • NK Mraclin
  • NK Mladost (O)