Prijava

Vaša prijava

FOTO: Velimir Vidić na klupi Vinogradara debitirao bodom u Kurilovcu


FOTO: Velimir Vidić na klupi Vinogradara debitirao bodom u Kurilovcu

Lider 3. HNL-Zapad Vinogradar pod vodstvom dosadašnjeg pomoćnog trenera Velimira Vidića koji je debitirao kao glavni trener osvojio je bod na nezgodnom gostovanju u Kurilovcu kod istoimenog domaćina. Sadržajna i zanimljiva utakmica završila je 1:1, što je prema prikazanome na terenu i najrealnije s čime su se složila oba stratega.

-Moji dečki su danas dali maksimum. Na kraju sam zadovoljan, a remi je realan ishod utakmice- kazao je trener gostiju Velimir Vidić, dok je trener Kurilovca Perica Vidak mišljenja kako su gledatelji mogli uživati u dobroj utakmici.

-Jako dobra utakmica, jer u prvom dijelu je bilo puno ritma, kvalitetom možda i iznad ove lige. Drugo poluvrijeme malo se izgubio ritam, no sve u svemu dobra utakmica s realnim ishodom na kraju- rekao je Vidak.

Oba pogotka pala su u prvom dijelu; Prijić je u 22. pogodio za vodstvo Vinogradara, dok je Matoš u 28. na asistenciju Čureka postavio konačnih 1:1.

3. HNL- ZAPAD, 20. KOLO
NK KURILOVEC – NK VINOGRADAR 1:1 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 Prijić (22), 1:1 Matoš (28)
NK KURILOVEC: Jelavić, Čurek, Čunčić, Rajić, Povoljnjak (od 77. Roginić), Humeljak, Slunjski, Velić (od 58. Kelava), Perić (od 61. Desput), Krsnik, Matoš. TRENER: Perica Vidak
NK VINOGRADAR: Šolčić, Povrženić, Bagarić, Ivkovčić, Kelava (od 46. Handžić), Čakarun (od 60.Vukić), Prijić, Banić (od 77. Ramčić), Grdenić, Dučkić, Mislimi. TRENER: Velimir Vidić 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Nogomet
  • 3 HNL Zapad
  • NK Vinogradar
  • NK Kurilovec