Prijava

Vaša prijava

Rukometaši Gorice Ligu za ostanak otvaraju u Sesvetama


Rukometaši Gorice Ligu za ostanak otvaraju u Sesvetama

Mnogo veselija i opuštenija atmosfera vlada u redovima HRK Gorice koja je u nastavku sezone osvojila sedam bodova, protiv direktnih suparnika u borbi za ostanak. Pobjedama protiv Varaždina 1930, labinskog Rudana, pridodano je i slavlje protiv Zameta, dok je na neugodnom gostovanju u Rudama osvojen dragocjeni bod.

Ukupno Goričani u Ligu za ostanak prenose 10 bodova, koliko imaju Zamet i Rudan, dok vodeće Sesvete imaju 14 bodova. Posljednje dvije pozicije koje vode u ligu niže drže Rudar s 9 i Varaždin 1930 sa sedam bodova.

-Vrlo važna pobjeda protiv Zameta, no moramo biti svjesni kako još ništa nije gotovo. Pred nama je još dosta posla da ostvarimo naš osnovni cilj, ostanak u ligi- rekao nam je predsjednik HRK Gorice Neven Karas, kojeg veseli sve bolja igra cijele momčadi.

-Dolaskom mladih igrača iz PPD Zagreb dobili smo na širini što nam je prije nedostajalo. Upravo to dajem nam nadu i vjeru u još bolje rezultate, jer momčad se diže iz kola u kolo- zaključio je predsjednik.

Liga za ostanak kreće već ove subote, a Goričani je otvaraju gostovanjem u Sesvetama, dok prvu domaću utakmicu igraju protiv Varaždina 1930.

  • Rukomet
  • Premijer liga
  • HRK Gorica
  • Neven Karas