Prijava

Vaša prijava

Vesela i opuštena atmosfera uoči dolaska Dinama – bit će to još jedan praznik nogometa


Vesela i opuštena atmosfera uoči dolaska Dinama – bit će to još jedan praznik nogometa

U Velikoj Gorici sve je spremno za sutrašnji dolazak Dinama. Bit će to još jedan praznik nogometa u turopoljskoj metropoli. Gradski stadion bit će kako i priliči dolasku aktualnog prvaka dupkom pun, a svi koji žele biti dijelom sutrašnjeg spektakla neka požure po svoju ulaznicu, kojih je ostalo tek stotinjak.

Dan uoči susreta klupsko je vodstvo organiziralo ugodno i opušteno druženje s novinarima iz kojega se može iščitati kako klubom vlada sjajna atmosfera, kojoj su u velikoj mjeri pridonijeli i ovogodišnji rezultati, koji su iznad svih očekivanja za jednog debitanta u prvoligaškom društvu. Uz predsjednika Nenada Črnka te izvršnog dopredsjednika Mindaugasa Nikoličiusa, na neformalnom druženju bili su i trener Sergej Jakirović te novopečeni mladi reprezentativac Hrvatske Marijan Čabraja.  

-Mi smo spremni, što smo već i pokazali u susretu s njima. Moramo uživati u utakmici i pokazati najbolje što znamo. Bude li tome tako možemo očekivati pozitivan rezultat- kazao je Čabraja, koji je u redove HNK Gorice prošlog ljeta stigao upravo iz Dinama. 

Trener Jakirović: Spremni smo

U prethodna dva susreta između ova dva kluba, Dinama je ostvario pobjede od 1:0.

-Cijeli tjedan igračima govorim kako je ovo utakmica u kojoj trebamo uživati i prezentirati se u dobrom svjetlu. To pravo nam daju zadnja tri rezultata, gdje smo se vratili pobjedama. Ne treba govoriti da će to biti teška utakmica, jer Dinamo je za sve nas svemirski brod u ovoj ligi, što se i pokazalo- najavio je sutrašnji susret trener Sergej Jakirović.

Gradski stadion dobio treću zvjezdicu prema UEFA standardu

Osim što se doznalo u kakvom stanju momčad dočekuje susret, predsjednik Nenad Črnko upoznao nas je s novim aktivnostima na Gradskom stadionu, gdje je podno zapadne tribine uređen novi VIP parking, čime su dobiveni svi uvjeti da stadion dobije tri zvjezdice po UEFA standardu.

-Zajedno sa svima koji ovdje rade, znamo što nam fali da dobijemo četvrti zvjezdicu. Na tome ćemo raditi da i taj kriterij zadovoljimo do kraja godine, kako bi Gorica u budućnosti doista mogla sanjati Europu, za što već sada kroz stručni stožer i sportski segment ima- poručio je predsjednik Črnko, koji za sutrašnji susret ima samo jednu želju.

-Neka pobijedi nogomet, jer radi toga smo svi ovdje- zaključio je Črnko.

Sličnog razmišljanja je i izvršni dopredsjednik Mindaugas Nikoličius koji je kazao kako je momčad u dobroj poziciji, te da je pred igračima da uživaju u igri, baš susret protiv Dinama najbolja je prilika za to.

Susret između Gorice i Dinama na Gradskom stadionu igra se od 15 sati.

  • Nogomet
  • 1 HNL
  • HNK Gorica
  • Nenad Črnko
  • Mindaugas Nikoličius
  • Marijan Čabraja
  • Sergej Jakirović