Prijava

Vaša prijava

FOTO: Ante Glasnović pobjednik Otvorenog prvenstva Turopolja


FOTO: Ante Glasnović pobjednik Otvorenog prvenstva Turopolja

Otvorenim prvenstvom Turopolja, u organizaciji Streljačkog kluba Turopolje otvorena je nova sezona streljaštva u disciplini trap. Prvo ovogodišnje natjecanje proteklo je u dominaciji srebrnog s posljednjeg Europskog prvenstva Ante Glasnovića, koji je bio najbolji u osnovnom meču na 75 meta, kao i u finalu, gdje su se iza njega smjestili Damir Mehkek i Saša Sedmak.

Uz Glasnovića, najbolji u seniorskoj B kategoriji bio je Damir Lončar, Matija Kečkeš je odnio pobjedu kod juniora, Tea Topolovec kod žena, dok su ekipni pobjednici bili strijelci Podravine iz Koprivnice.

-Ovo je bila uvertira za službena natjecanja koja nas očekuju. Samo natjecanje je bilo prekrasno zbog broja natjecatelja, jer imali smo četrdesetak strijelaca iz 14 klubova. Bilo je ovo međunarodno natjecanje, jer uz natjecatelje iz Hrvatske, imali smo i strijelce iz Slovenije i Ukrajine. Rezultati su pokazali da su strijelci u dobroj formi- ispričao nam je glavni organizator Željko Vađić.

Već za vikend na streljani Grm u Lukavcu održat će se pozivni turnir za reprezentaciju Hrvatske, čije strijelce ove godine očekuje zgusnut raspored, u kojem će se tražiti olimpijske vize.

REZULTATI OTVORENOG PRVENSTVA TUROPOLJA
EKIPNO: 1. SK Podravina, 2. SD Gaj, 3. SK Turopolje
SENIORI „A“: 1. Ante Glasnović (SD Gaj), 2. Damir Mehkek (SK Podravina), 3. Saša Sedmak (SK Plemenitaš)
SENIORI „B“: 1. Damir Lončar (SK Turopolje), 2. Miroslav Lacković (SK Turopolje), 3. Danijel Škunca (SK Nevera)
JUNIORI: 1. Matija Kečkeš (SK Turopolje), 2. Matej Vukoić (SK Turopolje), 3. Ivica Vukoić (SK Turopolje)
ŽENE: 1. Tea Topolovec (SD Gusar), 2. Una Sedmak (SK Plemenitaš)

  • Streljaštvo
  • Otvoreno prvenstvo Turopolja