Prijava

Vaša prijava

FOTO: Četrdeset godina tek mu je


FOTO: Četrdeset godina tek mu je

Svečanošću za koju su prigodni program pripremili mališani Dječjeg vrtića Ciciban ova je predškolska ustanova proslavila 40 godina rada i djelovanja. Sve je započelo 1979. godine pod imenom Dječji centar Galženica, da bi vrtić koji u Velikoj Gorici djeluje na tri lokacije 1992. godine dobio sadašnje ime.

-Kao i svaki slavljenik osjećam se kao dijete, jer zadržati ono dječje u sebi veliki je benefit- istaknula je ravnateljica Dječjeg vrtića Ciciban Tatjana Karlović Oslaković, zahvalivši Gradu na suradnji i svemu onome što pružaju djeci kako bi se ona mogla što kvalitetnije razvijati.

-Da bismo to mogli postići potrebno je zadovoljiti nekoliko uvjeta; stručnost zaposlenika, partnerstvo s roditeljima i širom društvenom zajednicom, te konstantno učenje i usavršavanje. Potičemo razvoj djece i učimo ih, ali i sve odrasle podsjećamo na važnost međusobnog uvažavanja, poštivanja različitosti i zajedništvo. Naša vizija i dalje će biti da osiguramo okruženje u kojem će se djeca osjećati sretno, sigurno i zaštićeno. Također, vizija nam je nastaviti stvarati još moderniji i otvoreniji vrtić koji će poticati rast i razvoj individualnih sposobnosti svakog djeteta- poručila je ravnateljica Karlović Oslaković.

Čestitku svim zaposlenicima, ali i polaznicima Dječjeg vrtića Ciciban uputio je gradonačelnik Dražen Barišić.

-Kroz vrtiće, odgajateljice i ostale zaposlenike u vrtićima raste društvo i zato su nam ti objekti bitni. Narednih godina sve ćemo vrtiće obnoviti i izgraditi nove, kako bi svako dijete imalo pravo i kvalitetno mjesto za svoj rast i odgoj, kako bi svi roditelji bili još zadovoljniji- rekao je gradonačelnik Barišić.

Popodnevni sati također, će proteći u slavlju po ostalim objektima gdje će mališani i njihovi roditelji proslaviti rođendan vrtića, kojeg pohađa 600-tinjak djece.

 

 

  • Dječji vrtić Ciciban
  • Gradonačelnik Dražen Barišić
  • Tatjana Karlović Oslaković