Prijava

Vaša prijava

FOTO: Poliklinika „Vaš pregled“ otvorila svoja vrata u Velikoj Gorici


FOTO: Poliklinika „Vaš pregled“ otvorila svoja vrata u Velikoj Gorici

Velika Gorica posljednjih godina značajnu pažnju posvećuje sportu i ulaganju u sportsku infrastrukturu. Rezultati toga su i više nego vidljivi, jer Velika Gorica je jedini grad uz Zagreb koji ima prvoligaša u tri vodeća sporta (nogomet, košarka, rukomet), dok su pojedinačni rezultati sportaša i dalje na visokoj razini. Kako bi im se podigla zdravstvena skrb, jučer u na Gradskom stadionu otvorena Poliklinika „Vaš pregled“ čime će gorički sportaši sportske preglede od sada obavljati u svome gradu.

-To je veliki doprinos goričkom sportu, a kroz sport i velikogoričkoj zajednici i društvu, jer na ovaj način Velika Gorica pokazuje da je grad velikog standarda života. Ovo je samo jedna kockica vrlo jasnog mozaika- poručio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Poliklinika „Vaš pregled“ s radom je krenula prije tri godine s dva zaposlenika, a nakon Zaprešića, gdje je svoja vrata otvorila prije petnaestak dana, sportska ambulanta otvorena u Velikoj Gorici druga je na području Zagrebačke županije.

-Počašćen sam što sam izabrao upravo Veliku Goricu kao grad koji je po mnogo čemu najbolji grad za življenje u Hrvatskoj. Nakon tri godine i više od trideset tisuća obavljenih pregleda u Zagrebu, sada smo narasli na broj od 35 suradnika i djelatnika. Ponosan sam na to što se mahom radi o mladim suradnicima- kazao je ravnatelj Poliklinike „Vaš pregled“ dr. Tomislav Madžar.

Svečanom otvorenju uz gradske dužnosnike predvođene gradonačelnikom Draženom Barišićem i ravnateljem zdravstvene ustanove Tomislavom Madžarom, nazočio je i sam vrh hrvatskog sporta. Došli su tako u Veliku Goricu pomoćnik zamjenik državnog tajnika središnjeg državnog ureda za sport Krešimir Šamija, direktor natjecanja, infrastrukture i nogometnog razvoja u HNS-u Marijan Kustić, izbornik i direktor rukometne reprezentacije Lino Červar i Igor Vori, bivši i sadašnji olimpijac Damir Škaro i Damir Martin, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Ante Baković, kao i brojni dužnosnici iz turopoljskog svijeta sporta.

-Ono što me uistinu veseli to je otvaranje ove ambulante sportske medicine što je iskorak u zaštiti naših sportaša i sportašica, jer tome stalno težimo- istaknuo je Marijan Kustić.

Svi prisutni osim što su mogli razgledati suvremenu ambulantu koja je smještena u prizemlju zgrade, mogli su na licu mjesta provjeriti i neke od vitalnih funkcija.

  • Poliklinika Vaš pregled
  • Tomislav Madžar
  • Gradonačelnik Dražen Barišić
  • Marijan Kustić
  • Sportska ambulanta

    Književni susret sa Željkom Horvat-Vukelja