Prijava

Vaša prijava

FOTO: Zwolinski za pobjedu Gorice protiv slovenske Tabor Sežane


Nogometaši Gorice odradili su prvu domaću prijateljsku utakmicu. Gost Gradskog stadiona bio je novi slovenski prvoligaš Tabor Sežana, koja je poražena s 1:0. Strijelac pobjedonosnog zgoditka bio je Lukasz Zwolinski u 53. minuti susreta.

Imala je Gorica još dosta sjajnih prigoda i za veću pobjedu, no završnica akcija danas nije bila na očekivanoj razini, tako da je gostujuća obrana kapitulirala tek jednom.

-Dečki su dali sve od sebe. Umor je prisutan, teške su noge, no to je razumljivo. S naše strane to je bila dobra utakmica. Stvorili smo pet-šest stopostotnih prilika, no realizacija je zakazala. Bitno da smo u šansama te da ih stvaramo, no u prvenstvo ćemo to morati realizirati- o utakmici će trener Gorice Sergej Jakirović, koji je zadovoljan do sada odrađenim poslom.

-Molim Boga da svi budu zdravi te da nam se što prije vrate Marina i Čabraja, dok će oporavak Suka malo potrajati. Za sada smo odradili sve planirano, shvaćam dečke da su umorni, no to moramo odraditi, kako bi bili spremni za ono što nas čeka u prvenstvu. Vjerujem kako ćemo uspjeti dovesti i pokoje pojačanje- rekao nam je Jakirović, koji je dečkima dao dva dana slobodno uoči posljednje faze priprema.

Novu, dvostruku provjeru nogometaši Gorice imaju u srijedu protiv Tuzle City (16,00 sati) te Kaposvar (18,30 sati), koji će biti gosti Gradskog stadiona.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
HNK GORICA – NK TABOR SEŽANA 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Zwolinski (53)
HNK GORICA: Kahlina, Musa, Jovičić, Ćelić, Maslowski, Dvorneković, Maloča, Špičić, Lovrić, Ndiaye, Spudić (još su igrali; Čović, Ljubisavljević, Bakula, Krizmanić, Babec, Periša). TRENER: Sergej Jakirović
NK TABOR SEŽANA: Rener, Salkič, Ristič, Azinović, Nemanić, Vukelić, Babić, Stevanović, Bongongui, Sikinić, Milošev (još su igrali; Adam, Human, Matič, Aliaj, Mihaljević, Sever, Stare, Stančić, Ndzengue). TRENER: Andrej Razdrh 

Objava FOTO: Zwolinski za pobjedu Gorice protiv slovenske Tabor Sežane pojavila se prvi puta na 01Portal.