Prijava

Vaša prijava

Slaven Batovanja Lukavec zamijenio Kustošijom


Nogometaše Lukavca u četvrtoligašku avanturu povest će novi trener. Slaven Batovanja koji je u Lukavcu proveo nešto više od godinu dana postigavši sjajne rezultate nije mogao odoljeti zovu drugoligaša Kustošije, gdje će obavljati dužnost sportskog direktora.

Za vrijeme boravka u Lukavcu Batovanja je osvojio dva trofeja; naslov prvaka Jedinstvene županijske lige te naslov pobjednika Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice, čime se definitivno upisao u povijest lukavečkog kluba gdje je ostavio neizbrisiv trag.

-Ne preostaje nam ništa drugo nego stisnuti mu ruku, čestitati i reći jedno veliko hvala za sve što je u ovih godinu dana napravio u Lukavcu te zaželjeti da se jednom opet sretnemo s njime, kao trenerom Lukavca. U sto ne sumnjamo, jer koliko je on dao Lukavcu, toliko je i Lukavec njemu. Nekad nam je teško i pomisliti da neki prvoligaški klub ima ljude koji su “više unutra”. To je gotovo nemoguće. Zato, sretno Slavene- poručili su sada već bivšem treneru iz kluba.

Pred klupskom upravom sada su izazovni dani, jer uz novog trenera potrebno je pronaći i pojačanja, kako bi momčad bila što konkretnija u četvrtoligaškom društvu.

Objava Slaven Batovanja Lukavec zamijenio Kustošijom pojavila se prvi puta na 01Portal.