Prijava

Vaša prijava

Udruga mladih Općine Orle ponos svoga kraja


Društveni život na području Općine Orle unazad dvije godine itekako je živnuo. Pridonijele su tome dvije novoosnovane udruge, Udruga žena te Udruga mladih, koja je ove godine ime svoga kraja pronijela i šire od Općine. Naime, mladi su na Turopoljskom fašniku za prikaz Titanika odnijeli pobjedu, koju je znao vrednovati i načelnik Ervin Vujica, koji ih je za taj uspjeh nagradio novčanim iznosom od 5 tisuća kuna.

-To nas je ugodno iznenadilo. Drago nam je što vidi i poštuje naš rad te nas podržava u tome i potiče nas na još bolji rad, na ovaj način mi mladi pridonosimo razvoju svoga kraja- rekla nam je predsjednica Udruge Marija Rumenčić, koja je bila i dio pobjedničke ekipe na prošlotjednom Turopoljskom Chill&Grillu, gdje su Posavci bili najbolji između 33 prijavljene ekipe.

Novu aktivnost, Udruga planira ove subote kada na Selcu premijerno organiziraju Šatorijadu.

-Bit će to jedno lijepo druženje na otvorenom. Želja nam je da napravimo dom u prirodi, jer na ovaj način želimo potaknuti ljude da izađu iz svojih domova te da provedu dan s nama. Bit će tu roštilja i palačinki. Osmislili smo i sportske igre, kao i društvene za naše najmlađe. Mi ćemo dati sve od sebe, a ostalo je na ljudima koje pozivam da nam se pridruže- poručila je predsjednica.

Šatorijada će se održati na Selcu, uz rijeku Odru, a svi zainteresirane mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti na; udrugamladihopcineorle@gmail.com ili na broj 091/6203-912.

Objava Udruga mladih Općine Orle ponos svoga kraja pojavila se prvi puta na 01Portal.