Prijava

Vaša prijava

U općinsku blagajnu slila se nova bespovratna sredstva


Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije svečano je uručilo 370 novopotpisanih ugovora za sufinanciranje projekata namijenjenih podizanju standarda komunalne, socijalne i gospodarske infrastrukture na potpomognutim i brdsko-planinskim područjima. Među onima koji su potpisali ugovore bila je i Općina Orle koja je dobila 200 tisuća kuna za asfaltiranje Petričevićeve ulice u Bukevju.

-Pred nama je sada provedba natječaja, a ja vjerujem kako će radovi krenuti kroz mjesec dana- kazao nam je načelnik Ervin Vujica.

Uz ova sredstva dobivena od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Općina je značajan iznos dobila i od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja.

-Dobili smo 262 tisuće kuna za komunalni program, kojim ćemo urediti parkiralište uz groblje u Bukevju, rasvjeta te vodovod do kraja groblja- otkrio nam je načelnik Vujica.

Također, tijekom ljetnim mjeseci u planu je i asfaltiranje dviju ulica u Veleševcu i Ruči, gdje se planira postaviti i dječje igralište.

Objava U općinsku blagajnu slila se nova bespovratna sredstva pojavila se prvi puta na 01Portal.