Prijava

Vaša prijava

Dva desetljeća Olimp proslavio u Mraclinu


Časopis Hrvatskog olimpijskog odbora, Olimp sinoć je u Mraclinu proslavio dva desetljeća svoga kontinuiranog izlaženja. Domaćin i organizator proslave bio je Nogometni klub Mraclin na čelu s predsjednikom Goranom Vukašincem, a svoj obol dale su i sve ostale udruge koje su se pobrinule da domjenak na kojem su prevladavali domaći specijaliteti prođe u najboljem redu.

Svečanosti u Mraclinu uz glavnog urednika Olimpa Antu Drapića, prisustvovao je i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, čelni ljudi goričke sportske Zajednice predsjednik Goran Kovačić i tajnik Davor Štuban, predsjednik Gradskog vijeća Neven Karas, zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, te mnogi drugi gosti.

-Olimp je u profesionalnom i sadržajnom smislu dosegao doista elitne visine, što ne čudi uzme li se u obzir da u časopisu surađuje četvero doktora znanosti, književnici i vrhunski fotografi i grafičari- istaknuo je glavni urednik Ante Drapić, zahvalivši svima na potpori u proteklih dvadeset godina.  

Spomenuo je i bliske veze Olimpa s velikogoričkim krajem, iz kojeg potječu, za dugovječnost časopisa, vrlo zaslužni autori Ana Popovčić i Ratko Cvetnić koji je bio i inicijator proslave u Mraclinu. Kao „namjernu slučajnost“ Drpić je naveo rubriku Olimpijske legende u Olimpovu svečarskom broju, a u njoj je gost nogometni olimpijac, „turopoljski top“ Stjepan Deverić.

Objava Dva desetljeća Olimp proslavio u Mraclinu pojavila se prvi puta na 01Portal.