Prijava

Vaša prijava

FOTO: Pobjeda i remi nogometaša Gorice u dvostrukom programu


Deset je dana ostalo do početka nove nogometne sezone. Nogometaši Gorice ušli su u posljednju fazu priprema. U jučer odigranom dvostrukom programu utakmica u kojima su igrači odradili po devedeset minuta, gosti Gradskog stadiona bili su Tuzla City i Kaposvar.

Susret protiv Tuzle City u kojem je trener Jakirović na teren gurnuo rezervnu momčad s ponekim juniorom i kadetom, završio je rezultatom 1:1, a strijelac zgoditka za Goricu bio je Babec.

-Bila je to ekipa koja više nikad neće igrati zajedno. Igrali smo dobro do neke šezdesete-sedamdesete minute, nakon čega smo pali. Moram biti zadovoljan jer su dečki dali sve od sebe. Rezultat nam nije bio bitan- o susretu protiv Tuzle City će trener Sergej Jakirović.

U susretu protiv mađarskog Kaposvara upisana je minimalna, ali sasvim zaslužena pobjeda od 1:0. Strijelac jedinog zgoditka u 29. minuti bio je Poljak Zwolinski.

-Tu nam je bilo bitno sve, jer za deset dana je prvenstvo. Mogli smo i uvjerljivije pobijediti, a ono što raduje je to što nam nisu stvorili niti jednu šansu- o drugom će susretu trener Jakirović.

Prvi gost Gradskog stadiona u novoj sezoni, u subotu 20. srpnja bit će Inter, koji je prošle sezone u više navrata namučio izabranike trenera Jakirovića.

-Sada ćemo im se više posvetiti. Promijenili su puno igrača, a znam da će trener Toplak kukati do naše utakmice stalno. Znamo da su lani utakmice s njima bile neizvjesne do kraja, a tako će biti i sada, jer se igra prvo kolo. To je otvaranje sezone, a ja se nadam da ćemo biti spremni- rekao nam je Jakirović za kraj razgovora.

Novu provjeru, Goričani imaju u subotu kada će ugostiti Indžiju. 

Objava FOTO: Pobjeda i remi nogometaša Gorice u dvostrukom programu pojavila se prvi puta na 01Portal.