Prijava

Vaša prijava

Velikoj Gorici za tri projekta 830 tisuća kuna


Zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar potpisao je sa županom Stjepanom Kožićem tri ugovora vrijedna 830 tisuća kuna, kojima Zagrebačka županija potpomaže projekte u gospodarstvu, poljoprivredi, prometu i komunalnoj infrastrukturi te projekte financirane EU fondovima.

Bespovratna sredstva ostvarena su za pokriće dijela vlastitog udjela u troškovima provedbe projekta „Energetska obnova zgrade Osnovne škole Nikole Hribara“ u iznosu od 180 tisuća kuna. Županija će također u iznosu od 150 tisuća kuna pripomoći u sufinanciranju radova izgradnje vodoopskrbnog sustava koji obuhvaća izgradnju vodoopskrbne mreže u Obrezini, a osigurana je i potpora od pola milijuna kuna za izgradnju sabirne prometnice S2 u proizvodnoj zoni Vukovinsko polje.

-Ovi su ugovori dio nastojanja gradske uprave da osigura dodatna sredstva za gradske projekte pa tako ove godine očekujemo još nekolicinu uspješno realiziranih projekata iz državnog proračuna i Europske unije koji će podići standard i kvalitetu života naših sugrađana- poručio je zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

Objava Velikoj Gorici za tri projekta 830 tisuća kuna pojavila se prvi puta na 01Portal.


OBAVIJEST - UPISI U PRVE RAZREDE U ŠKOLSKOJ GODINI 2019./2020.