Prijava

Vaša prijava

FOTO: Remi Gorice sa Inđijom


Nogometaši Gorice tjedan dana uoči početka nove prvenstvene sezone, odradili su i osmu provjeru uoči prvenstvenog starta i susreta protiv Intera. Gost Gradskog stadiona u Velikoj Gorici u posljednjem pripremnoj utakmici bio je srpski prvoligaš Inđija.

Nakon devedeset odrađenih minuta rezultat je bio 0:0, a takvom raspletu uvelike je kumovao i pljusak koji se petnaestak minuta prije utakmice spustio u Velikoj Gorici. Velika količina kiše koja je pala u vrlo kratkom vremenu dobrano je natopila teren, što je utjecalo na samu izvedbu igrača jedne i druge momčadi.

Spomenimo i to kako je uoči utakmice Gorica dogovorila suradnju s Hrvojem Babecom, koji je zadovoljio ukus struke, te se priključio ranije predstavljenim novim igračima Juraju Maksu Ćeliću te Matthewu Steenwoordenu.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
HNK GORICA – FK INĐIJA 0:0
HNK GORICA: Kahlina, Musa, Jovičić, Steenwoorden, Maslowski, Zwolinski, Dvorneković, Mathieu, Čabraja, Marina, Špičić (još su igrali; Čović, Ćelić, Maloča, Ljubisavljević, Babec, Krizmanić, Čepo, Periša). TRENER: Sergej Jakirović
FK INĐIJA: Preković, Bjeličić, Anđelković, Janjić, Dimitrov, Ilić, Tomić, Bastajić, Janjić, Rogač, Vidić (još su igrali; Stanivuković, Dimitrijević, Vraštanović, Josović, Bosančić, Bubalo, Bardanca, Podunavac, Banjac, Andrijić, Marković). TRENER: Srđan Blagojević 

Objava FOTO: Remi Gorice sa Inđijom pojavila se prvi puta na 01Portal.