Prijava

Vaša prijava

Filip Grga Zrinušić i Fran Tomašić budućnost goričkog rukometa


Nakon što su prošlog tjedna ugovore s HRK Goricom potpisali Ivan Žarković i Filip Grga Zrinušić, danas je isto učinio i Fran Tomašić. Ono što veseli Upravo goričkog premijerligaša upravo su potpisi sa Zrinušićem i Tomašićem koji su produkt rada u goričkoj školi rukometa, a zajedničkim dogovorom trenera druge momčadi Marinka Karavanića i trenera seniorske momčadi Andrije Nikolića označeni su kao perspektiva goričkog kluba, koji je ovim činom pokazao kako na njih ozbiljno računa u bliskoj budućnosti.

-Ovim činom smo zaokružili kompletan roster prve i druge momčadi za nadolazeću sezonu. Drago mi je što smo to upravo napravili potpisivanjem ugovora s našim najmlađim igračem, Franom Tomašićem. Ovom prilikom želim se zahvaliti i Franovim i Filipovom roditeljima koji su prepoznali ovu priliku i bili velika podrška tijekom svega- rekao je predsjednik HRK Gorice Neven Karas, prilikom današnjeg potpisivanja ugovora s Franom Tomašićem.

-Na ovim dečkima ostaje budućnost našeg kluba. Ponosan sam na to što smo nakon duže godine potpisali dva ugovora s našim igračima koji su se priključili seniorskoj momčadi. Uz igrače koje imamo vjerujem kako smo stvorili respektabilnu momčad koja će se moći uključiti u borbu za vrh- istaknuo je Karas, koji je naročito ponosan na podatak kako su nositelji domaći igrači, koji eto dobivaju svoje nasljednike.

Filip Grga Zrinušić i Fran Tomašić već su tijekom prošle sezone bili u kadru seniorske momčadi, a na ovaj čin gledaju kao na daljnji korak u svom igračkom odrastanju.

-Ponosan sam to. Sada se moramo još više potruditi i dati sve od sebe- kazao je Zrinušić, a sličnog je stava i njegov vršnjak Fran Tomašić.

-Ovo je dokaz da trener i vodstvo kluba imaju povjerenje u nas te da u nama vide potencijal. Ovo je za mene motivacija više- istaknuo je Tomašić.

Objava Filip Grga Zrinušić i Fran Tomašić budućnost goričkog rukometa pojavila se prvi puta na 01Portal.


Berba medalja za MK Velika Gorica na 3. Sretnoj trci