Prijava

Vaša prijava

Ervin Vujica: Selečki most ide dalje, to je naš prioritet


U posljednje dvije godine na području Općine Orle napravljeni su značajni iskoraci. Društveni život zahvaljujući novoosnovanim udrugama, Klubu žena i Udrugi mladih donio je nešto novoga, što su ljudi prihvatili s oduševljenjem, a dobar odjek postignut je i osnivanjem Nogometnog kluba Posavec.

Istaknuo je to i vijećnik Hrenčević za vrijeme posljednje sjednice Općinskog vijeća, na kojoj je pohvalio cjelokupan angažman općinskog vodstva po pitanju uređenja i ulaganja u općinu, a ono što je uvidio kao probleme na kojima se treba dodatno poraditi su gospodarstvo i Selečki most preko rijeke Odre.

-Ono što se vidi, vidi se. Pomak je vidljiv i to raduje. Nažalost, s mostom ćemo se i dalje boriti. Plato je napravljen, a i županija nam je dala novih 270 tisuća kuna za realizaciju ovog projekta. Most ide dalje, te ćemo mi dati sve od sebe kako bi on bio i napravljen. To nam je prioritet- istaknuo je načelnik Ervin Vujica, najavivši i skorašnju realizaciju nekoliko značajnih projekata.

-Za jesen nam je u planu nasipavanje nerazvrstanih cesta. Također, želja je i ta poslovna zona, no kako bi mogli krenuti s time potreban nam je Prostorni plan. Odobreno nam je reciklažno dvorište, čija će izgradnja krenuti uskoro. Iza 15. kolovoza kreće modernizacija javne rasvjete, jer izvođač radova je odabran. Od LAG-a Zrinska Gora dobili smo 370 tisuća kuna za uređenje vanjskog igrališta kod Osnovne škole Bukevje, u Osnovnoj školi Veleševec ide manja dvoranica, a za rujan nam je u planu i postavljanje dječjih sprava na igralište u Ruči. Ulagat ćemo u sva naša mjesta- zaključio je načelnik Vujica.

Objava Ervin Vujica: Selečki most ide dalje, to je naš prioritet pojavila se prvi puta na 01Portal.


Obilježavanje Dana hrvatskih branitelja Zagrebačke županije

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike