Prijava

Vaša prijava

Kurilovec može i s drugoligašima


Malo kome je nakon prijepodnevnog susreta u Sesvetama između istoimenog domaćina i Kurilovca bilo jasno tko je drugoligaš, a tko trećeligaš. Mlada i poletna momčad Kurilovca vođena od Perice Vidaka, odigrala je zrelu i kvalitetnu utakmicu u kojoj su domaćina porazili s 3:0.

Sesvećani koji su odigrali u gotovo najjačem sastavu ovo je bila generalka pred petak i otvaranje nove drugoligaške sezone u kojoj na Stadion sv. Josipa dolazi Cibalija. Malo toga je danas štimalo u igri sastava trenera Dine Babića, koji su jednostavno podbacili protiv razigranih Kurilovčana, kojima su nakon susreta dolazile pohvale sa svih strana. Ništa čudno, jer momčad je odigrala vjerojatno najbolju utakmicu od kako je za kormilom kluba Perica Vidaka. Za tu su igru na kraju nagrađeni uvjerljivom pobjedom od 3:0.

Prva dva pogotka djelo su Mateja Kelave i Maksa Slunjskog koji su efektnim završnicama okrunili bolju igru u prvom dijelu, dok je domaćinima sve lađe potopi najiskusniji Marin Matoš sredinom drugog dijela.

-Više od rezultata veseli me naše zajedništvo, jer ovo je grupa igrača s kojima je zadovoljstvo raditi. Da je završilo i remijem ne bi bio nezadovoljan, jednostavno nismo mogli izgubiti, jer tijekom svih devedeset minuta bili smo bolja momčad. I kad smo padali bili smo momčad, a ono čime možemo biti zadovoljni to je prezentacija, a nakon toga i rezultatom- nakon susreta će trener Perica Vidak, čiji se obrisi rada itekako vide.

-Nećemo se zavaravati ovo je prijateljska utakmica. Pustimo na stranu to što smo danas bili izrazito dobri. Znamo da možemo još i bolje, jer za to ima prostora. Ovo nam treba biti motiv da još jače krenemo u posljednja dva tjedna priprema- zaključio je Vidak.

U poslijepodnevnim satima, Kurilovec će s drugom mlađom skupinom igrača odraditi susret protiv četvrtoligaša Kurilovca, a do prvenstvenog starta i susreta protiv Ponikva u planu su još susreti protiv Dinama iz Odranskog Obreža, te finale Kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije protiv HNK Gorice.

Objava Kurilovec može i s drugoligašima pojavila se prvi puta na 01Portal.