Prijava

Vaša prijava

FOTO: Pokupsko je rekorder po novcima dobivenim iz EU fondova


Općina Pokupsko svoj dan slavi uz blagdan Velike Gospe. Ove godine proslava je bila uveličana otkrivanjem spomenika „Svim poginulim hrvatskim braniteljima“ koji krasi park ispred općinske zgrade, odakle je po otkrivanju spomenika procesija okupljenih mještana i njihovih gostiju zaputila prema crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, gdje je misno slavlje predvodio velečasni Antun Pećar.

Svečana sjednica bila je prilika da općinsko vodstvo predstavi rezultate koji ih krase, a koji donose tome da Pokupsko raste i razvija se.

-Općina Pokupsko je rekorder po novcima dobivenim iz Europskih fondova, za što smo nagrađeni i priznanjem Europske unije. Značajna sredstva trenutno su uložena u projekte koji će se realizirati u bližoj budućnosti. Naša je želja da Pokupsko postane mjesto u koje će ljudi doći raditi i u njemu živjeti, a ne iz njega odlaziti i samo povremeno navraćati- naglasio je načelnik Božo Škrinjarić.

Na svečanoj sjednici dodijeljene su i nagrade iz projekta „Rože divane“, gdje je za najljepšu okućnicu nagrađena Ljubica Ražić iz Roženice, dok najljepši balkon ima Lucija Markuz također iz Roženice.

Druženje u Pokupskom nastavljeno je u Lovačkoj kući, dok je kulturno-sportski program održan na plaži. 

Objava FOTO: Pokupsko je rekorder po novcima dobivenim iz EU fondova pojavila se prvi puta na 01Portal.