Prijava

Vaša prijava

FOTO: Kravarsko na tronu, Josip Domitrović najbolji igrač


Završnicom na Ilovači u Dubrancu kraju je privedena ovogodišnja Malonogometna liga Vukomeričkih gorica. Njeno 16. izdanje okupilo je 17 momčadi, među kojima je po prvi puta sudjelovala momčad Lučelnice.

Protekla dva mjeseca liga se igrala u svakom dijelu „bregov“, gdje je kroz ligu tijekom svih ovih godina i društveni život dobio dimenziju više. Vidjelo se to i ovoga puta u Dubrancu, gdje su se okupili brojni žitelji tih naselja, ne bi li se za kraj još jedno kvalitetno podružili i zabavili.

Na kraju cijele priče treba spomenuti i njih koji su uz ligu od prvog dana; povjerenika Zlatka Petraca koji je „alfa i omega lige“, Darka Brajkovića te Franju Kovačića-Peveca, predsjednika Sportskog društva Vukomeričke gorice, koje su i nositelj ove uspješne priče.

-Stvorili smo jedan prepoznatljivi projekt. Zahvaljujući ligi povezali smo naša sela. Nemojmo dopustiti da nam ovo propadne. Kad vidim koliko nas je danas ovdje znam koliko nam svima ovo znači- kazao je Pevec.

Sportsko nadmetanje ove je godine završilo slavljem Kravarskog, koje nije dozvolilo iznenađenje u posljednjih trideset minuta. Šiljakovina je tek nakratko bila na tronu, no to „Šumare“ nije omelo u velikom slavlju, baš kao i trećeplasiranu Lučelnicu. Veliki prijelazni pehar osvajaču lige ove je godine uručio zamjenik gradonačelnika Krešimir Ačkar.

-Mogu jedino čestitati organizatorima na onome što rade. I dok se danas svi muče kako da ljude maknu iz kuće, vi to s uspjehom radite već šesnaest godina, te djecu uvodite u sport. To je bit i neizmjerno vam hvala na tome- poručio je Ačkar.

Ligu su ove godine svojim igrama obilježili; vratar Dubravko Kušević, strijelac Ivan Šandor te Josip Domitrović, koji je proglašen najboljim igračem lige. Uz njih Dream team lige još sačinjavaju Josip Rak, Matej Skrbin i Ivica Petković.

Cityportal već četiri godine bira najboljeg domaćina lige, a nakon Gornjeg Hruševca, Gornje Opatije, Markuševca ove godine tom prestižnom nagradom okitila se Kozjača. 

Objava FOTO: Kravarsko na tronu, Josip Domitrović najbolji igrač pojavila se prvi puta na 01Portal.