Iza nogometaša Turopoljca dvadesetak je dana trenažnog procesa. Pred trenerom Vladom Horvatom, koji je lani potpisao uspjeh na klupi kluba iz Kuča osvajanjem naslova prvaka u Prvoj županijskoj ligi, novi je izazov- Jedinstvena županijska liga.

U odnosu na lani šampionsku momčad napustio je tek Hrženjak, dok su na Kneje stigli povratnik Josip Lučić, Alan Filep, Martin Žugaj, Robert Begić i Mario Matasić, a u kadru momčadi je i Fabijančić.

-Najveća dobit nam je ostanak momčadi na okupu. U odnosu na proljeće imam veću rotaciju, tako da je situacija kud i kamo bolja. Na kraju ćemo vidjeti što će sve biti od toga- rekao nam je trener Turopoljca Vlado Horvat.

Susret protiv Zelengaja (8:2), bila je treća pripremna utakmica za Turopoljac, koji je prethodno gostovao u Drenovcima kod Hrvatskog dragovoljca (2:1) te Lekenika (4:1), dok je na Kučama ugošćen novi četvrtoligaš Sloga Maris iz Novske (0:2).

-Stalno nam netko nedostaje zbog godišnjih odmora. Ja nikada nisam zadovoljan, pa tako da smo od početka bili svi ne bih bio zadovoljan. U ovim danima koji su pred nama skompletirat ćemo se i odraditi ono što nas očekuje. Vjerojatno su i ostale momčadi imale sličnih problema, kao i mi. Sve u svemu bit će zanimljivo- istaknuo je Horvat.

Posljednju provjeru Turopoljac ima u subotu kada u Kuče stižu sportski prijatelji iz Istre, Polet Snašići, dok na otvorenju nove sezone momčad Vlade Horvata gostuje kod starih znanaca iz Ivanić-Grada, Naftaš Ivanića.

Objava Vlado Horvat: Najveća dobit nam je ostanak momčadi na okupu pojavila se prvi puta na 01Portal.