Prijava

Vaša prijava

Vlado Horvat: Najveća dobit nam je ostanak momčadi na okupu


Iza nogometaša Turopoljca dvadesetak je dana trenažnog procesa. Pred trenerom Vladom Horvatom, koji je lani potpisao uspjeh na klupi kluba iz Kuča osvajanjem naslova prvaka u Prvoj županijskoj ligi, novi je izazov- Jedinstvena županijska liga.

U odnosu na lani šampionsku momčad napustio je tek Hrženjak, dok su na Kneje stigli povratnik Josip Lučić, Alan Filep, Martin Žugaj, Robert Begić i Mario Matasić, a u kadru momčadi je i Fabijančić.

-Najveća dobit nam je ostanak momčadi na okupu. U odnosu na proljeće imam veću rotaciju, tako da je situacija kud i kamo bolja. Na kraju ćemo vidjeti što će sve biti od toga- rekao nam je trener Turopoljca Vlado Horvat.

Susret protiv Zelengaja (8:2), bila je treća pripremna utakmica za Turopoljac, koji je prethodno gostovao u Drenovcima kod Hrvatskog dragovoljca (2:1) te Lekenika (4:1), dok je na Kučama ugošćen novi četvrtoligaš Sloga Maris iz Novske (0:2).

-Stalno nam netko nedostaje zbog godišnjih odmora. Ja nikada nisam zadovoljan, pa tako da smo od početka bili svi ne bih bio zadovoljan. U ovim danima koji su pred nama skompletirat ćemo se i odraditi ono što nas očekuje. Vjerojatno su i ostale momčadi imale sličnih problema, kao i mi. Sve u svemu bit će zanimljivo- istaknuo je Horvat.

Posljednju provjeru Turopoljac ima u subotu kada u Kuče stižu sportski prijatelji iz Istre, Polet Snašići, dok na otvorenju nove sezone momčad Vlade Horvata gostuje kod starih znanaca iz Ivanić-Grada, Naftaš Ivanića.

Objava Vlado Horvat: Najveća dobit nam je ostanak momčadi na okupu pojavila se prvi puta na 01Portal.