Prijava

Vaša prijava

Petar Brcković još jednom uz Vatrene i svog idola Luku Modrića


Hrvatska reprezentacija u Zagrebu se priprema za nadolazeća kvalifikacijska gostovanja u Slovačkoj i Azerbajdžanu, a u utorak ju je na treningu posjetio i mladi Petar Brcković u pratnji oca Mladena i prijatelja Martina.

Petar Brcković iz Velike Gorice rođen je s Downovim sindromom te je veliki obožavatelj nogometa i Luke Modrića, a fotografije s dočeka na kojima ga grli kapetan Vatrenih obišle su svijet i poslale pozitivnu poruku o važnosti inkluzivnosti u nogometu. Njegovu su priču, osim toga, brzo prenijeli brojni domaći i strani mediji.

Ovog je srpnja Petar bio gost izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića i glavnog instruktora Petra Krpana u sjedištu HNS-a u Zagrebu, a tom su mu prigodom uručeni prigodni darovi, uključujući sportsku opremu te dres hrvatske reprezentacije s brojem i imenom kapetana Modrića.

Upravo je taj dres Petar ponosno nosio na novom druženju sa svojim idolom Modrićem, kao i izbornikom Zlatkom Dalićem te ostalim reprezentativcima, a njegova će podrška sigurno biti još jedan motiv više Vatrenima za što bolje nastupe u Trnavi i Bakuu.

Objava Petar Brcković još jednom uz Vatrene i svog idola Luku Modrića pojavila se prvi puta na 01Portal.