Prijava

Vaša prijava

FOTO: Odlična predstava mlade hrvatske reprezentacije i uvjerljiva pobjeda


Pripremajući se za prvu utakmicu novog kvalifikacijskog ciklusa U-21 reprezentacija Hrvatske je u prijateljskoj utakmici pobijedila U-23 reprezentaciju Ujedinjenih arapskih emirata.

Naša izabrana vrsta diktirala je događanja na terenu, stvorila je nekoliko prigoda za pogodak, ali su tek u 25. minuti zatresli mrežu suparnika. Sandro Kulenović je ‘zakuhao’ gužvu u kaznenom prostoru, Lovro Majer je najbrže reagirao i iz blizine pogodio za vodstvo 1:0. Raspoloženi Luka Ivanušec pogodio je u 29. minuti vratnicu, kao i prigodom izvođenja kaznenog udarca u 37. minuti, ali lopta je ipak završila u mreži – 2:0.

U drugom poluvremenu izbornik Nenad Gračan dao je svim igračima, koji su mu bili na dispoziciji, određenu minutažu i oni su to iskoristili da pokažu kako s pravom pripadaju ovom izboru. Konačan rezultat postavio je Kristijan Bistrović nakon brze akcije kroz sredinu terena, njegov udarac s ruba kaznenog prostora u donji kut bio je neobranjiv za suparničkog vratara.

Međunarodna prijateljska utakmica
U-21 Hrvatska – U-23 UAE 3:0 (2:0)
Velika Gorica. Gradski stadion. Gledatelja 500. Četvrtak, 05.09.2019., 20 sati. Sudac: Marko Matoc. Pomoćnici: Jerko Crnčić i Bojan Zobenica. 4. sudac: Tino Krečak (svi Hrvatska). Strijelci: 1:0 – Majer (25), 2:0 – Ivanušec (37-11m), 3:0 – Bistrović (73).
HRVATSKA: Šemper, Hujber, Sosa (cap.), Kalaica, Nejašmić, Ivanušec, Kulenović, Majer, Bradarić, Šutalo, Ćuže (još su igrali: Horkaš, Soldo, Žaper, Zirdum, Bogojević, Bistrović, Posavec, Lepinjica, Marin, Dolček). Izbornik: Nenad Gračan.
UAE: Al Ameri, Jassim, Hashemi, Ali Eid (cap.), Al Zaabi, Ibrahim, Khalil, Rashid, Ai Noobi, Falah, Mubarak (još su igrali: Abdelrazaq, Al Hamadi, Ahmed, Essa, Abdulla, Martoushi, Suwaidan, Suhail). Izbornik: Maciej Skorža. 

Objava FOTO: Odlična predstava mlade hrvatske reprezentacije i uvjerljiva pobjeda pojavila se prvi puta na 01Portal.