Prijava

Vaša prijava

START ZA PET – Rukometaši Gorice na startu svladali Poreč


S razlogom su se u redovima HRK Gorice pribojavali susreta protiv Poreča, koji je već godinama u vrhu Premijer lige. Predstavili su se Porečani i sinoć u sjajnom izdanju u Gradskoj sportskoj dvorani, a uzbudljiva i krajnje neizvjesna utakmica završila je pobjedom Gorice, čiji su se igrači radovali nakon pobjede 28:27.

Nisu igrači trenera Andrije Nikolića dobro ušli u susret, jer na polovici prvog dijela Poreč je imao +5 (6:11), no do odlaska na odmor Gorica je konsolidirala svoje redove, i prvenstveno zahvaljujući Josipu Erešu uspjela do odlaska na odmor poravnati rezultat (14:14).

-Razlog lošeg ulaska je taj grč. Pokušao sam smanjiti tenzije, da ne bude pritiska. Izgleda da nije bio naš dan- o ulasku u utakmicu će trener Andrija Nikolić, koji vjeruje kako njegovi igrači ove sezone mogu jako puno.

Nastavak susreta protekao je u izjednačenoj igri, u kojoj su gosti do 45. minute imali minimalnu prednost, da bi u završnici prednost bila na domaćoj strani, čiji su igrači uspjeli u posljednjim trenucima izdržati gostujuće napade za prve ovosezonske bodove.

-Zanimljiva utakmica u kojoj je rezultat do posljednje sekunde bio u egalu. Na kraju smo sretno i spretno pobijedili. Mislim da se kod igrača osjetio grč, zbog čega smo se povukli. Vidjelo se to po igri u obrani, koju nismo igrali kako znamo. Sigurno da možemo biti bolji, i to je ono što me veseli- o utakmici će trener Gorice, koju sljedećeg vikenda očekuje gostovanje u Umagu. 

Najbolji strijelac u redovima Gorice bio je Davor Ćavar sa šest pogodaka, koliko je kod Poreča postigao Marin Sakić. 

Objava START ZA PET – Rukometaši Gorice na startu svladali Poreč pojavila se prvi puta na 01Portal.