Prijava

Vaša prijava

Relota pogodio za veliko slavlje Bana Jelačića (V)


U jednom od zanimljivijih susreta sedmog kola Prve županijske lige, Ban Jelačić je u Vukovini s 1:0 porazio Lonju. Već prvi pogled na rezultat govori da se radilo o čvrstoj i neizvjesnoj utakmici koja je odlučena u smiraj susreta.

Za nijansu bolju igru, domaća je momčad okrunila pogotkom u 87. minuti kada je Zlatko Relota bio precizan te osigurao pobjedu i veliko slavlje. S tri osvojena boda klub iz Vukovine ostao je na dva boda zaostatka za Mraclinom, koji je jučer bio uspješan u Vezišću, gdje je domaća Milka Trnina poražena s 4:1.

A koliko je utakmica u Vukovini bila čvrsta pokazuje i podatak kako je glavni sudac podijelio sedam javnih opomena, četiri domaćinu, a tri gostima.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA – ISTOK, 7. KOLO
NK BAN JELAČIĆ (V) – NK LONJA 1:0 (0:0)
STRIJELAC: 1:0 Relota (87)
NK BAN JELAČIĆ: Sakač, Ivajko, Jambrešić (od 58. Sabljak), Smok (od 89. Matković), Rus, Nikić, Miletić, Mršić (od 58. Matejčić), Godinić, Relota, Prizmić. TRENER: Stiven Žitnik
NK LONJA: Jerković, Skupnjak, Salopek, Ivoš, Dimović, Oroz, Vidović, Hmelina (od 46. Matić), Kobaš (od 46. Franjić), Pavlić (od 78. Baček), Šumić (od 46. Forgač). TRENER: Igor Mostarlić

Objava Relota pogodio za veliko slavlje Bana Jelačića (V) pojavila se prvi puta na 01Portal.