Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice porazom od Splita otvorili sezonu


Ljeto za nama donijelo je brojne promjene u Košarkaškom klubu Gorica. Nakon što je ljetos na mjestu predsjednika Mirka Matića zamijenio Duško Radović, krenulo se u slaganje nove košarkaške priče, koja bi pod vodstvom trenera Josipa Sesara ove sezone trebala donijeti još jedan korak prema naprijed.

Ždrijeb je htio da Goričani sezonu otvore tamo gdje su je lani i završili – na Gripama kod Splita. Split je proljetos u doigravanju bio uspješniji, a sličan scenarij viđen je i u večerašnjoj utakmici, u kojoj su domaći košarkaši slavili sa 71:65.

Bila je to rezultatski izjednačena utakmica, u kojoj su domaći košarkaši griješili manje od Goričana, koji su bili potpuno indisponirani, što je košarkašima Splita uvelike olakšalo put prema pobjedi.

-Kad zabiješ 65 koševa i izgubiš 25 lopti sve je rečeno. Ja preuzimam krivicu na sebe. Znao sam što nas čeka ovdje. Ovo je prva utakmica i vjerujem da će igrači izvući pouke iz ovoga. Iskreno, razočaran sam- kazao je nakon susreta trener Gorice Josip Sesar.

Tomislav Gabrić sa 16 poena bio je najučinkovitiji igrač Splita, dok je Mislav Brzoja, koji je ljetos pristupio Gorici ubacio 10 poena.

HT PREMIJER LIGA, 1. KOLO
KK SPLIT – KK GORICA 71:65 (16:13, 17:18, 17:15, 21:19)
KK SPLIT: Kedžo 2, Marčinković 10, Kalajžić 8, Runjić, Bajo 13, Rikić, Gabrić 16, Perković 13, Rebić, Perasović, Morris, Cunningham 9. TRENER: Ante Grgurević
KK GORICA: Papac 2, Petrović 5, Kapusta 2, Vučić 10, Mazalin 8, Babić 9, Brzoja 10, Vraneš 9, Majcunić 4, Mašić 4, Macner, Miković 2. TRENER: Josip Sesar

Objava Košarkaši Gorice porazom od Splita otvorili sezonu pojavila se prvi puta na 01Portal.


Dječji tjedan i 15. susret dječjih vijeća Hrvatske

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike