Prijava

Vaša prijava

FOTO: Sara Anđelić brončana na Europskom prvenstvu


Taekwondo klub Velika Gorica nastavio je kontinuitet osvajanja odličja na najjačim međunarodnim smotrama. Na Europskom kadetskom prvenstvu koje se održava u Španjolskoj u Marina D’oru, kadetkinja Sara Anđelić okitila se brončanim odličjem.

Na putu do trona odradila je četiri borbe, a poražena je u polufinalu od kasnije europske prvakinje Ruskinje Arine Lebedove. Prije toga, Sara je bila uspješna u borbama protiv Rumunjke Cordeanu, Grkinje Koursoumi te Talijanke Ciccarelli.

-Super osjećaj i odličan rezultat, jer smo nastavili niz sjajnih rezultata. Kontinuirani rezultat donio nam je još jedan odličan rezultat- javio nam se iz Španjolske trener Igor Matić, čije su natjecateljice minulih godina osvojile jednu europsku te jednu svjetsku broncu.

Uz Saru Anđelić na prvenstvu je sudjelovala i Sara Habijančić kod koje je trema odradila svoje te je doživjela poraz u prvom kolu.

-Cure su odradile fantastične pripreme, dva mjeseca treninga, odricanja i na kraju nam se sve to isplatilo- zaključio je sretni i ponosni trener Igor Matić. 

Objava FOTO: Sara Anđelić brončana na Europskom prvenstvu pojavila se prvi puta na 01Portal.