Prijava

Vaša prijava

Osijek uz obilatu pomoć sudaca do preokreta nad Goricom


Nogometaši Gorice pognutih glava vratili su se s gostovanja iz Gradskog vrta. U gostima kod Osijeka, Goričani su nezasluženo poraženi s 2:1, a tko zna kako bi završio susret da sudac Vučković nije izmišljenim jedanaestercem i crvenim kartonom vratio Osječane u život, koji su dobiveni poklon iskoristili i na kraju uzeli tri boda.

Igrači trenera Sergeja Jakirovića odigrali su hrabru utakmicu, u kojoj ih domaća momčad ničim nije iznenadila. Nakon što su u prvih 45 minuta mreže mirovale, Gorica je povela prekrasnim zgoditkom Kristijana Lovrića u 54. minuti. Opalio je Lovrić s dvadesetak metara, a njegov je projektil zasjeo je iza leđa domaćeg vratara Ivušića, koji je bio nemoćan.

Nažalost, tada na scenu stupa sudac Vučković koji je u 66. minuti pad Mancea (sapleo se o vlastitu nogu, op.a) u goričkom šesnaestercu okarakterizirao kao najstrožu kaznu. Uz to Nemanji Ljubisavljeviću je pokazao drugi žuti karton te je Gorica ostatak susreta igrala s igrače manje. Siguran s bijele točke bio je Marić, da bi brojčanu nadmoć Osijek iskoristio u 75. minuti kada je Mance postigao drugi zgoditak za Osijek.

Sve je jučer bilo kontra Gorice, jer kada se debelo u sudačkoj nadoknadi ukazao tračak nade nakon Lovrićeve centaršuta, Sukov udarac glavom završio je na gredi te su bodovi ostali u Osijeku.

Uoči reprezentativne stanke Gorica drži petu poziciju, a sljedeći protivnik je europski Dinamo koji u Veliku Goricu dolazi 18. listopada.

Objava Osijek uz obilatu pomoć sudaca do preokreta nad Goricom pojavila se prvi puta na 01Portal.