Prijava

Vaša prijava

FOTO: Mraclin teškom mukom do pobjede protiv Bana Jelačića (B)


Teže od očekivanog Mraclin je u susretu protiv Bana Jelačića iz Banova došao do pobjede. Nakon devedeset izuzetno zanimljivih minuta domaća je momčad slavila s 3:2. Osma je to pobjeda u isto toliko susreta za sastav trenera Marka Pancirova, pred čijim je igračima u subotu derbi protiv drugoplasiranog Bana Jelačića iz Vukovine.

Gosti su bolje ušli u susret te su preko svog najopasnije igrača, Saše Uremovića poveli u 10. minuti. Rani zgoditak nije obeshrabrio Mraclince, koji su već po polasku s centra stigli do izjednačenja. Sve je odradio Ivan Kos, koji je nesebično asistirao Bruni Augustiću kojem iz blizine nije bilo teško matirati gostujućeg vratara.

Tik pred odlazak na odmor Mraclin prelazi u vodstvo. Korner je izveo Josip Jurič, a sjajan centaršut iza vratara Bana Jelačića pospremio je Željko Babić. Nastavak susreta donio je dominaciju domaće momčadi, koja to nije uspjela kapitalizirati. Upravo iz tog razloga, završne su minute bile i više nego zanimljive, jer gosti najprije preko kapetana Gorana Trošića u 87. minuti dolaze do izjednačenja.

Nažalost po njih, bod u džepu imali su svega dvije minute. U junaka domaće momčadi prometnuo se Goran Guduraš koji je još jedan sjajan centaršut od strane Juriča pretvorio u pobjedonosni zgoditak, za veliko slavlje na terenu, ali i na tribini GPP-a, koji su i ovoga puta u velikom broju pratili svoje pulene.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA- ISTOK 8. KOLO
NK MRACLIN – NK BAN JELAČIĆ (B) 3:2 (2:1)
STRIJELCI: 0:1 Uremović (10), 1:1 Augustić (11), 2:1 Babić (45), 2:2 Trošić (87), 3:2 Guduraš (89)
NK MRACLIN: Dražić, Desput (od 79. Gjurašin), J. Dolibašić, Domitrović, Cvetnić (od 90. A. Dolibašić), Augustić (od 79. Guduraš), Kos (od 69. Petravić), Babić, Bartolić, Jurič, Roginić. TRENER: Marko Pancirov
NK BAN JELAČIĆ (B): Jurić, Darko Tarandek, Šalamun, Dražen Tarandek, Uremović, Trošić, Franjić (od 79. Jurčić), Mikulić (od 60. Ronjak), Aračić (od 79. Škrinjar), Benedik, Zajec (od 46. Jakopic). TRENER: Željko Jedvaj 

Objava FOTO: Mraclin teškom mukom do pobjede protiv Bana Jelačića (B) pojavila se prvi puta na 01Portal.