Prijava

Vaša prijava

Hrvoje Ceković sa zvukom sirene donio pobjedu rukometašima Gorice


Rukometaši Gorice teže od očekivanog ostvarili su u susretu petog kola Paket 24 Premijer lige pobjedu nad Varaždinom 1930. Na parketu Srednjoškolske dvorane Goričani su slavili s minimalnih, ali zasluženih 33:32. Junak pobjede bio je Hrvoje Ceković, koji je u posljednjim sekundama postigao pogodak za veliko slavlje na terenu, ali i na tribinama.

-Ruka nije zadrhtala, pukneš di je prazno i zabiješ. Jednom zabiješ, drugi puta promašiš, tako je to u sportu. Srećom, ja sam danas zabio- nakon utakmice će domaći junak Hrvoje Ceković koji je susret završio s pet postignutih zgoditaka.

Nakon prvih pola sata igre Goričani su imali četiri zgoditka prednosti (18:14), da bi u 39. minuti semafor pokazivao velikih 25:18. U tom trenutku igrači trenera Andrije Nikolića kao da su stali, što su uporni Varaždinci iskoristili te pola minute prije kraja izjednačili na 32:32. Uslijedila je minuta odmora od strane domaćeg trenera i dogovor posljednje akcije koja je završila pobjedonosnim zgoditkom.

-Od jedne lagane tekme doveli smo utakmicu u napetost. Ne znam jesmo li se opustili, no promašivali smo zicere i vratilo se sve u egal. Bolji smo od njih, no trebalo smo utakmicu mirnije privesti kraju, čime bi ova pobjeda bila sasvim ljepša- zaključio je Ceković.

Davor Ćavar s osam te Rudolf Zvonimir Šafranko sa sedam zgoditaka bili su najučinkovitiji igrači u domaćim redovima.

PAKET 24 PREMIJER LIGA, 5. KOLO
GRK GORICA – GRK VARAŽDIN 1930 33:32 (18:14)
HRK GORICA: Sladoljev, Purić, Ceković 5, Ereš 1, Laljek 6, Negran 2, Šalić, Vrbić, Čavar 8, Žarković, Kraljević, Šafranko 7, Čelić, Vrdoljak 1, Gal 2, Ljubić 2. TRENER: Andrija Nikolić
GRK VARAŽDIN: Baranašić, Meštrić, Črnila, Špruk 1, Vujović 1, Trojko 4, Šagij 5, Vidaček 8, Puček, Budinski 4, Novak 7, Tači 1, Tompić, Kranjec 1. TRENER: Damir Turković 

Objava Hrvoje Ceković sa zvukom sirene donio pobjedu rukometašima Gorice pojavila se prvi puta na 01Portal.