Prijava

Vaša prijava

VIDEO: Gorica preko Hajduka lovi četvrtfinale Kupa


Nogometaši Gorice još jednom su osvojili Rujevicu. Rijeka kao da im je postala mušterija, jer nakon premijernog prvoligaškog poraza, nanizali su Goričani u susretima protiv Rijeke ni viši ni manje nego pet pobjeda. Posljednju u subotu, kada su zgodicima Zwolinskog i Dvornekovića slavili s 2:1.

Prevelikog slavlja nije bilo, jer pred igračima trenera Sergeja Jakirovića dva su ozbiljna izazova protiv istoga kluba. Naime, u susretu osmine finala sutra od 17 sati u Velikoj Gorici sutra gostuje Hajduk, a ova se dva suparnika ponovno sastaju u subotu u prvenstvenom dvoboju. Spektakl na Gradskom stadionu je zajamčen.

-Imamo dovoljno igrača koji mogu odgovoriti u obje utakmice. Iako je sutra utakmica, ja već sada razmišljam o subotnjoj utakmici. Bit će naporno i energetski jako zahtjevno- rekao je trener Sergej Jakirović pa nastavio:

-Imamo jedan plan koji će nadam se sutra biti dobar. Uopće ne tajim, mi želimo proći dalje u Kupu. Uostalom, zašto preko Kupa ne bi igrali Europu. U prvenstvu želimo biti visoko, to su jasni ciljevi. Nadam se da ćemo biti na nivou te da ćemo pružiti dobru partiju.

U odnosu na lanjsku situaciju, kada je Gorica bila u debeloj prednosti pred Hajdukom, sada su se stvari nešto promijenili te Hajduk u ovom trenutku ima pred Goricom devet bodova prednosti.

-Hajduk je sigurno bolji nego što je to bio prošle sezone, to je jasno kao dan. Kup je specifičan. To nema veze s prvenstvom, jer u toj jednoj utakmici sve je moguće. Nemate pravo na kiks, niti na dan u kojem vam ništa neće ići. Mi moramo biti koncentrirani i dobri- najavio je dolazak Hajduka, gorički strateg Sergej Jakirović, uz kojega se obratio i strijelac pogotka na Rujevici Lukasz Zwolinski.

-Mislim da je trener rekao sve. Lani smo mi imali deset bodova prednosti, no sada je to druga momčad. Ovo je Kup, igra se jedna utakmica i možemo ju pobijediti, jer naša je želja izboriti Europu. Imamo plan i fokusirani smo na ovu utakmicu. Pokazali smo da možemo igrati sa svima, samo moramo biti momčad i sve je otvoreno za nas- istaknuo je Zwolinski.

Spomenimo i to, kako je u prvom ovogodišnjem susretu odigranom u kolovozu na Poljudu Hajduk je slavio s 3:0.

Objava VIDEO: Gorica preko Hajduka lovi četvrtfinale Kupa pojavila se prvi puta na 01Portal.


Zvonjalica predstavljena na Jesenskoj školi HPKZ-a