Prijava

Vaša prijava

FOTO: Gorica nokautirala Hajduk po drugi put u tri dana


HNK Gorica je opet bila bolja od Hajduka, kao i prije tri dana u 1/8 finala Kupa pobijedila je identičnim rezultatom i sa istim strijelcima! Goričani su zarana došli u vodstvo pogotkom Lovrića iz slobodnog udarca s tridesetak metara, vratar Posavec nije najbolje intervenirao i lopta je uz samu vratnicu zatresla mrežu.

Hajduk je odgovorio pojačanim napadima, ubrzao je igru, imao je prevlast na sredini terena i u 28. minuti izjednačio. Hamza je dubinskom loptom pronašao Jaira koji je odigrao dupli pas sa Bradarićem i zabio loptu pod gredu za izjednačenje. Do kraja poluvremena još po dvije poluprilike na obje strane, nedovoljno za promjenu rezultata.

U drugom poluvremenu Posavec se istakao s dvije odlične obrane (60. i 80.) nakon pokušaja Suka odnosno Lovrića, a Caktaš nije poentirao u 70. iz vrlo povoljne situacije. Kahlina je sjajnom paradom obranio u 84. minuti volej Čoline izbacivši loptu ispod grede u korner. Pogodak odluke pao je dvije minute kasnije kada je Lovrićev dalekometni ubačaj iz prekida Suk u padu glavom sproveo u bliži kut za 2:1! Strijelac za pobjedu isključen je u sudačkoj nadoknadi.

Prva hrvatska nogometna liga – 14. kolo
HNK Gorica – HNK Hajduk 2:1 (1:1)
Strijelci: 1:0 Lovrić (12), 1:1 Jairo, 2:1 Suk (86)
HNK GORICA: Kahlina (cap.), Muhammed, Jovičić, Steenvoorden, Hamad (od 63. Dvorneković), Suk, Čabraja, Marina, Lovrić (od 90. Krizmanić), Čanađija (od 81. Babec), Ndiaye. Trener: Sergej Jakirović.
HNK HAJDUK: Posavec, Hamza (od 83. Jradi), Nejašmić (od 64. Beširović), Caktaš, Svatok, Juranović (cap.), Jairo, Jurić, Bradarić, Ismajli, Čolina. Trener: Damir Burić 

Objava FOTO: Gorica nokautirala Hajduk po drugi put u tri dana pojavila se prvi puta na 01Portal.