Prijava

Vaša prijava

Perica Vidak: Izvlačimo 130 posto od momčadi


Kurilovečka rapsodija traje i dalje. U posljednjih osam susret momčad je osvojila 18 bodova, uknjiživši pri tome pet pobjeda i tri remija. Posljednji trobod mlada momčad trenera Perice Vidaka upisala je jučer u Jarunu, gdje je njegova momčad u jednoj zanimljivoj utakmici punoj preokreta slavila s 4:3.

-Dobra i živa tekma. Oni su ušli na silu te imali vodstvo od 1:0, da bi na poluvremenu napravili promjene u sustavu i okrenuli priču- priča nam dan nakon pobjede trener Kurilovca Perica Vidak.

Domaćini su autogolom Mislava Čunčića iz 15. minute imali vodstvo, koje je u 52. minuti poništio Matej Kelava. Jarun je ponovno poveo u 64. preko Gojka Gadže, nakon čega Kurilovec postiže tri zgoditka. Redom su pogađali Maks Slunjski, Luka Sedlaček, a vlastitu je mrežu zatresao Karlo Darojković. Josip Fuček u 86. minuti tek je ublažio domaći poraz.

-Osam tekmi smo bez poraza, na tri smo boda od prvog mjesta, tako da sam zadovoljan. Izvlačimo 130 posto od momčadi. Imamo samo jedan poraz, a to dovoljno govori. Ono što me raduje je način na koji smo se iz gubitka vraćali u Krapini i sada na Trnju. Sazreli smo i to se vidi na terenu- kaže trener Kurilovca.

Budući da je Vinogradar poražen u Krapini od Zagorca, Kurilovec mu se približio na tri boda zaostatka, tako da nas očekuje zanimljiva završnica jeseni, u kojoj Kurilovčane očekuju susreti s momčadima s dna poretka. Prvi na redu je susret protiv Trnja, koje u subotu dolazi na Kurilovec.

Objava Perica Vidak: Izvlačimo 130 posto od momčadi pojavila se prvi puta na 01Portal.