Prijava

Vaša prijava

PETA U NIZU – Mislav Brzoja tricom sa zvukom sirene donio pobjedu košarkašima Gorice


Pobjednička serija košarkaša Gorice nastavljena je i u osječkom Gradskom vrtu, gdje su Goričani u ludoj završnici s minimalnih 96:95 svladali domaću momčad VROS-a. Junak pobjede bio je Mislav Brzoja, koji je sa zvukom sirene postigao tricu za veliko goričko slavlje.

Prvi dio protekao je u potpunoj dominaciji košarkaša Gorice koji su na veliki odmor otišli s +10 (49:39), da bi u trećoj četvrti domaći košarkaši agresivnom obranom, odličnom tranzicijom i kontrolom skoka slavili s plus 15, što im je na ulasku u posljednjih deset minuta donijelo pet poena viška.

Imali su domaći košarkaši prednost sve do kraja, kada ih je rastužio raspoloženi Brzoja koji je susret završio s 18 postignutih poena. Iako su Goričani u posljednjih 30 sekundi ušli s minus četiri (92:88) u ludoj završnici su došli do pobjede. Rasplet se dogodio u posljednjih desetak sekundi u kojima Lovre Bašić pogađa jedno od dva slobodna bacanja.

Nakon njega na liniju staje Kapusta koji pogađa prvo i namjerno promašuje drugo kako bi svojoj momčadi omogućio šut za pobjedu. Skok u napadu hvata Brzoja i dodaje Kapusti koji promašuje tricu. Nakon toga se lopta ponovno odbija do Brzoje koji zabija tricu sa zvukom sirene za konačnih 95:96 te veliko slavlje Goričana.

-Mislim da smo dominirali prvim dijelom, međutim nismo ušli u drugo poluvrijeme kako treba. Mislim da sve zasluge za ovako sjajnu utakmicu idu treneru Domagoju Kujundžiću, odlično je skautirao, zatvorio nam je neke napade. Ovo na kraju je bio čisti “šah” puno sreće smo imali, trica Brzoje je presudila za pobjedu. Ja sam presretan, ali s druge strane mi je žao druge momčadi jer znam kakvi su ovo porazi- izjavio je trener goričkih košarkaša Josip Sesar.

HT PREMIJER LIGA, 6. KOLO
KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK – KK GORICA 95:96 (19:24, 20:25, 34:19, 22:28)
KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK: Bašić 21, Jordano 10, Turalija 2, Ćorić 17, Darling 13, Kujundžić 21, Buljević 4, Filipović, Starčević, Tomljenović, Dmitrović, Šarenac 7. TRENER: Domagoj Kujundžić
KK GORICA: Papac 3, Petrović 6, Kapusta 5, Vučić 5, Mazalin 16, Babić 7, Brzoja 18, Vraneš 12, Majcunić 13, Mašić 9, Mancer, Milković 2. TRENER: Josip Sesar

Objava PETA U NIZU – Mislav Brzoja tricom sa zvukom sirene donio pobjedu košarkašima Gorice pojavila se prvi puta na 01Portal.