Prijava

Vaša prijava

FOTO: Slavlje rukometašica Udarnika u gradskom derbiju


Nakon četiri godine ponovno je odigran gradski rukometni derbi između Udarnika i Gorice. U prošlim vremenima bio je to istinski derbi, koji je u Srednjoškolskoj dvorani privlačio brojno gledateljstvo, a očitovao se prije svega naelektriziranom atmosferom, kako na tereni tako i na tribinama.

S vremenom se to promijenilo, kao i igračice koje brane boje ova dva kluba, koja su se nakon četverogodišnje pauze ponovno susrele, ovoga puta u Gradskoj sportskoj dvorani, gdje su posjetitelji, njih stotinjak po prvi puta zasjeli na nove tribine. Zadovoljniji je bio onaj dio koji je drukao za „kurilovečke dekle“, koje su boljom igrom u nastavku došle do pobjede rezultatom 30:25.

Prvi dio konstantno su u vodstvu bile rukometašice Gorice koje su u jednom trenutku povele s tri pogotka (12:9). Nažalost, loša igra u završnici omogućila je rukometašicama Udarnika povratak u egal (13:13), da bi u nastavku susreta preuzele vodstvo, koje igračice Gorice više nisu uspjele ugroziti.

-Cure iz Gorice odlično su otvorile utakmicu, dok smo mi prenervozno ušli u utakmicu. Povratkom u 6:0 zonu vratili smo se u egal, da bi u nastavku podigli intenzitet utakmice. Napravili smo par rotacija, što nam je donijelo svježinu i to je na kraju odlučilo pobjednika- o utakmici će trener Udarnika, čije igračice ove sezone još nisu osjetile gorčinu poraza.

-Možda nisam svaki puta zadovoljan igrom, ali rezultatom jesam, jer prave ekipe pobjeđuju i kada loše igraju- zaključio je Mesnik, čija će ekipa za vrh voditi veliku borbu sa Siskom i Slogom iz Svete Nedelje.

3. HRL SREDIŠTE, 5. KOLO
ŽRK UDARNIK – ŽRK GORICA 30:25 (13:13)
ŽRK UDARNIK: Lokas, Štefanić 4, Gvardiol 3, Burić, Kusanić 9, Skrbin 1, Gujić 2, Cerovski, Sertić 6, Dunđerović, Petković 2, Antonić 2, Zlatar, Vučićević 1. TRENER: Josip Mesnik
ŽRK GORICA: Čurek, E. Čančar, Štengl, Nedić 1, Trešćec, Mihaljević 13, Vajdić 3, M. Čančar, Troha, Lukinić, Živković, Bušić 2, Bogdanović 3, Penava 3. TRENER: Zoran Pašić 

Objava FOTO: Slavlje rukometašica Udarnika u gradskom derbiju pojavila se prvi puta na 01Portal.