Prijava

Vaša prijava

FOTO: Remi Gradića i Lukavca u lokalnom derbiju Četvrte lige


Posljednje jesensko kolo Četvrte lige donijelo je i lokalni turopoljski derbi. U Gradićima su se susreli istoimeni domaćin koji je u uoči ovoga susreta imao niz od pet pobjeda i jednog remija te Lukavec. Nakon gotovo deset godina ova su se dva kluba srela u službenoj prvenstvenoj utakmici.

Nedjeljno poslijepodne, kao i činjenica da se igra lokalni turopoljski derbi privukla je u Gradiće i nešto veće zanimanje gledatelja za utakmicu. Usprkos teškom terenu za igru momčadi su prezentirale dopadljivu igru, a za svoj su trud nagrađene s bodom. Nakon devedeset odrađenih minuta rezultat je bio 2:2. Najpoštenije i najrealnije s obzirom na viđeno na terenu.

Gradići su poveli nakon sjajnog solo prodora Igora Hajduka koji se prema golu Lukavca sjurio s centra. Radost je bila kratka, jer nekoliko minuta kasnije Lukavec pogotkom iz jedanaesterca dolazi do izjednačenja. Siguran s bijele točke bio je Ivica Vračević. Luka Borković u drugom dijelu dovodi gostujuću momčad u vodstvo, da bi domaćini do izjednačenja stigli iz kaznenog udarca, kojeg je u pogodak pretvorio Igor Hajduk, koji je odigrao sjajnu jesen. 

Objava FOTO: Remi Gradića i Lukavca u lokalnom derbiju Četvrte lige pojavila se prvi puta na 01Portal.