Prijava

Vaša prijava

Lokomotiva se lakoćom obračunala s Goricom


U susretu s izravnim konkurentom u borbi za europske pozicije, HNK Gorica doživjela je težak udarac na gostovanju u Kranjčevićevoj ulici. Kod Lokomotive, izabranici trenera Sergeja Jakirovića odigrali su daleko ispod svoje razine, što pokazuje i konačni rezultat u korist domaćeg sastava koji je slavio s uvjerljivih 4:0.

Nogometaši Lokomotive u svakom su periodu igre po dva puta matirali vratara Kahlinu, koji do sada nije propustio niti jednu prvoligašku utakmicu HNK Gorice. Nažalost, danas je i Kahlina, koji je svojim obranama često spašavao Goricu bio nemoćan. U samo dvije minute prvog dijela, Lokosi su slomili otpor Gorice. Najprije je Kastrati u 40. minuti doveo Lokomotivu u vodstvo, da bi samo minutu kasnije na semaforu zasvijetlilo 2:0 nakon zgoditka Uzunija.

Sve dvojbe oko pobjednika definitivno su razriješene u 64. minuti kada je Marina zatresao vlastitu mrežu. Konačan mat u 79. minuti postavio je Tolić.

Ovom pobjedom Lokomotiva je došla do 28 bodova te je sada trećeplasirani sastav lige, dok je Gorica i dalje šesta s 25, koliko ima i petoplasirana Rijeka.

Objava Lokomotiva se lakoćom obračunala s Goricom pojavila se prvi puta na 01Portal.


2. mjesto na natjecanju za najljepši školski vrt

VG BRASS slavi punoljetnost uz vodeće svjetske trubače