Prijava

Vaša prijava

Rukometašima Gorice bod u Poreču


Rukometaši Gorice nastavili su sjajan rezultatski niz u kojem za poraz ne znaju već sedam utakmica. U večeras odigranom susretu 10. kola Goričani su gostovali u Poreču kod istoimenog domaćina kod kojeg su osvojili bod odigravši 25:25.

-Bod ravan pobjedi. Nastavili smo dobar rezultatski niz protiv momčadi s kojom nije nimalo jednostavno igrati, pogotovo doma. Dečki su uspjeli i pokazali snagu i karakter, na čemu im čestitam- javio nam je iz Poreča prve dojmove direktor Vladimir Malbašić uz kojega je podrška dečkima bio i član Uprave Đuro Mesić.

Poreč je puno bolje ušao u utakmicu te je tijekom prvih trideset minuta imao konstantnu prednost koja je u jednom dijelu iznosila i +5 (14:9, 15:10). No, nastavak susreta donosi puno bolju i opasniju Goricu koja u 41. minuti po prvi puta vodi (17:18) zgoditkom Jakova Vrdoljaka, da bi samo tri minute kasnije bilo i +3 za gorički sastav (17:20). Porečani su se uspjeli vratiti te ponovno povesti, da bi uoči posljednje dvije minute Gorica imala prednost 24:25, koju je Poreč anulirao preko Filipovića.

Davor Ćavar s 9 zgoditaka bio je najbolji strijelac u redovima Gorice, za koju je pet pogodaka potpisao Ivan Laljek i Jakov Vrdoljak.

PREMIJER LIGA, 10. KOLO
RK POREČ – HRK GORICA 25:25 (15:10)
RK POREČ: Muranović, Šakić 1, Mataija 4, Medved, Thoss 3, Perić 5, Ševo, Petrov, Filipović 5, Mišić, Radaković 5, Moslavac 2, Subotić 6 obrana, Zujić.
HRK GORICA: Ceković, Zrinušić, Goričanec, Negran, Šalić, Laljek 5, Purić 1 gol i 6 obrana, Ćavar 9, Sladoljev, Žarković, Kraljević 1, Šafranko 2, Srna, Tomašić, Vrdoljak 5, Gal 2.

Objava Rukometašima Gorice bod u Poreču pojavila se prvi puta na 01Portal.