Prijava

Vaša prijava

DEVETA BEZ PORAZA – Goričani se revanširali Umagu


Rukometaši Gorice polusezonu pred domaćim navijačima zaključili su na najljepši mogući način- uvjerljivom pobjedom protiv Umaga rezultatom 42:33. Pobjeda je tim više slađa, jer je ostvarena protiv kluba, koji je Goričanima nanio jedini ovosezonski poraz. Od tada su Goričani nanizali sedam prvenstvenih pobjeda i dva remija, a tome su pridodali i dvije pobjede u Kup utakmicama.

Sinoćnja utakmica bila je jednosmjerna ulica od samog početka. Gosti su tek na startu minimalno poveli i izdržali do 2:2, nakon čega je krenuo domaći stroj koji je na odmor otišao s tri gola prednosti (20:17) . U dva navrata u drugih trideset minuta, gosti su se približili na -1 (20:19, 21:20), no dalje nisu mogli. U seriju pogodaka ušao je Paolo Kraljević i Davor Ćavar, koji su kažnjavali svaku pogrešku gostujućeg sastava za na kraju uvjerljivih 42:33.

-Najvažnije je da smo pobijedili, iako nismo odigrali kako znamo. Malo nas je poremetila ozljeda Ivana Laljeka- kazao je nakon utakmice trener goričkih rukometaša, Andrija Nikolić.

Goričke strijelce s deset zgoditaka predvodio je Davor Ćavar, dok je Paolo Kraljević postigao osam.

PAKET 24 PREMIJER LIGA, 11. KOLO
HRK GORICA – RK UMAG 42:33 (20:17)
HRK GORICA: Ceković 3, Zrinušić, Laljek 1, Goričanec 4, Negran 1, Šalić 3, Vrbić 1, Purić, Ćavar 10, Sladoljev, Kraljević 8, Šafranko 6, Srna 2, Ćelić, Vrdoljak 1, Gal 2. TRENER: Andrija Nikolić
RK UMAG: Lučin, Buvinić 3, Krupić 1, Gavran 1, Horozović, Bošnjak 11, Ružić, Majić 3, Vukotić, Glavaš 4, Milinković, Maros, Matijević, Gorbunov, Sinčić 6. TRENER: Goran Sinčić 

Objava DEVETA BEZ PORAZA – Goričani se revanširali Umagu pojavila se prvi puta na 01Portal.