Prijava

Vaša prijava

Šlag na tortu goričkih rukometaša


Sjajnu polusezonu odigrali su rukometaši Gorice koji su i prije posljednjeg kola osigurala jesenski naslov u Paket 24 Premijer ligi. Neopterećeni rezultatom Goričani su otišli na posljednje ovogodišnje gostovanje u Bjelovar, gdje su uz ranije ozlijeđenog Barišića, Vekića, Klaricu i Ljubića bili lišeni i usluga Laljeka, koji se ozlijedio u domaćem susretu protiv Umaga.

-Ne damo niz i idemo se u Bjelovar boriti do kraja– rekao nam je uoči susreta trener Andrija Nikolić.

I bi tako, jer Goričani su nastavili sjajan niz, koji je nakon pobjede u Bjelovaru od 29:27 sad već deset utakmica i kojima se ne zna za poraz. Iako u okrnjenom sastavu trener Andrija Nikolić još jednom je pronašao dobitnu formulu te izvukao maksimum iz svojih igrača koji su najbolji mogući način zaključili sjajnu godinu goričkog rukometa.

-Ovo je šlag na tortu cjelokupnog našeg rada u ovoj godini. Čestitka dečkima i treneru koji su odradili sjajan posao- još pod dojmom pobjede javio nam je sportski direktor Vladimir Malbašić.

Jedan od junaka pobjede svakako je vratar Tomislav Sladoljev koji je imao 13 obrana, od čega je bilo čak pet obranjenih sedmeraca, dočim je u napadu po tko zna koji puta ove jeseni trpao Davor Ćavar koji se ovoga puta zaustavio na brojci od 8 zgoditaka, dok ih je šest pridodao Jakov Vrdoljak.

PAKET 24 PREMIJER LIGA, 11. KOLO
MRK BJELOVAR – HRK GORICA 27:29 (16:13)
MRK BJELOVAR: Prvonožac, Šeravanja 4, Beljan, Lulić, Repušić 3, Popović, Grganić, Vidović, Šimunović 2, Karabatić 11 obrana, Obradović, Jurišić 3, Grizelj 4, Koncul 3, Doma. Smojver 2, Domi. Smojver 6. TRENER: Goran Mrđen
HRK GORICA: Ceković 2, Zrinušić, Goričanec 2, Negran 1, Šalić, Vrbić, Purić, Ćavar 8, Sladoljev 13 obrana, Žarković 3, Kraljević, Šafranko 5, Srna, Ćelić, Vrdoljak 6, Gal 2. TRENER: Andrija Nikolić

Objava Šlag na tortu goričkih rukometaša pojavila se prvi puta na 01Portal.