Prijava

Vaša prijava

Otvorene prijave za Kup HVIDR-e u Velikoj Gorici


Jedna od najdugovječnijih sportskih manifestacija u Velikoj Gorici, malonogometni turnir Kup HVIDR-e održat će se ove godine po 28. puta u organizaciji goričke HVIDR-e, pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, Zagrebačke županije i Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 27. prosinca do 17 sati, kada će se sat kasnije u Clubu 100 održati izvlačenje parova. Kotizacija za nastup iznosi 800 kuna, a novitet ovogodišnjeg turnira je ukidanje veteranskog turnira, pa će parketom Gradske dvorane prodefilirati samo seniorske momčadi, koje će imati i mogućnost popravnog ispita kroz repasaž u koji idu poražene momčadi iz prvog kola.

Pobjedniku turnir pripast će 20 tisuća kuna, drugoplasiranom 10 tisuća kuna, trećeplasirana momčad bit će bogatija za 5 tisuća kuna, dok će momčadi koja bude četvrta pripasti 1000 kuna. Nagrade će primiti i najbolji pojedinci; vratar, igrač i strijelac.

Turnir će se igrati od 28. prosinca do 6. siječnja u Gradskoj sportskoj dvorani, a naslov najbolje momčadi brani Staklo Matić.

Objava Otvorene prijave za Kup HVIDR-e u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na 01Portal.