Prijava

Vaša prijava

FOTO: Rukometaši Gorice zajedničkim druženjem završili sjajnu godinu


Rukometaši Gorice sinoć su odradili posljednji trening ove godine. Novo okupljanje trener Andrija Nikolić zakazao je za 7. siječnja, kada se kreće s pripremama za nastavak prvenstva u koje Gorica ulazi s vodeće pozicije.

Naslov jesenskog prvaka nešto je čemu se malo tko mogao nadati uoči početka sezone, u kojoj se potajno priželjkivao ulazak u Ligu za prvaka koja je već sada praktički i osigurana, jer u odnosu na drugoplasirani i trećeplasirani klub Goričani imaju pet bodova prednosti, dok četvrtoplasirani Poreč ima osam bodova manje.

-Iza nas je sjajna godina u kojoj smo postigli sve zacrtane ciljeve. Ulazak u Ligu za prvaka sada je imperativ koji ćemo vjerujem ostvariti, a želje nam je ako se za to ukaže i ulazak u neko od europskih natjecanja- istaknuo je predsjednik Nenad Karas, koji se zajedno s ostatkom Uprave potrudio da svaki od igrača koji je sudjelovao u ovom sjajnom uspjehu bude i nagrađen „božićnicom“.

-To je nešto novoga za naš klub, no dečki i trener su to zaslužili- rekao nam je Karas.

Prije nego li se ode na zasluženi odmor pred goričkim rukometašima sutra je još jedino da podrže Davora Ćavara na proglašenju najboljih u sportu Velike Gorice, jer ponajbolji igrač kluba i najbolji strijelac Paket 24 Premijer lige proglašen je za najboljeg goričkog sportaša. 

Objava FOTO: Rukometaši Gorice zajedničkim druženjem završili sjajnu godinu pojavila se prvi puta na 01Portal.